Libnet.ro
UNICEF

19:30

Arnold Schwarzenegger se vrea din nou Terminator, la aproape 70 de ani!

ADPM ADPM,
Arnold Schwarzenegger se vrea din nou Terminator, la aproape 70 de ani!

Arnold Schwarzenegger a ajuns la o varsta venerabila, insa acest lucru nu-l impiedica sa intre din nou in pielea celebrului personaj Terminator. Anul viitor, Arnold va incepe filmarile pentru cel de-al saselea film din seria Terminator! . continuă pe ADPM

Energy Policy Group: Aproape 70% din sistemul de transport de gaze trebuie modernizat si 40% din distributie de gaze trebuie reinnoita, necesarul de investitii fiind de 30-35 miliarde de euro pana in 2020

Aproape 70% din sistemul de transport de gaze trebuie modernizat si circa 40% din infrastructura distributiei de gaze trebuie reinnoita, un necesar de investitii estimat de Banca Mondiala la 30-35 miliarde de euro pana in 2020, se arata intr-un raport realizat de Energy Policy Group pentru Federatia Patronatelor Petrol si Gaze FPPG). Potrivit raportului, decisiva pentru pozitionarea strategica a Romaniei si pentru dezvoltarea pietei regionale de gaze naturale va fi constructia unei conducte pe teritoriul national care sa faca jonctiunea dintre Coridoarele Sudic de Gaz si cel Nord-Sud, care va traversa Europa Centrala de la Marea Baltica la Marea Adriatica. In atentia autoritatilor exista doua propuneri. Vezi in text care sunt acestea.

Antonia a amanat din nou divortul de Vincenzo Castellano! Iata de ce!

Antonia si Vincenzo Castellano ar fi trebuit sa aiba astazi primul termen in procesul de divort, insa artista a fost nevoita sa amane din nou procesul. Iata de ce! .

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine.

Premierul Albaniei, aflat in vizita la Bucuresti, cere din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine. Vin de repetate ori cu cererea de recunoastere a independentei ca stat a Kosovo si, de asemenea, cu cererea ca Romania sa ofere sprijin permanent ca aceasta tara sa devina membra in aceasta uniune a tarilor in familia din care ea face parte, a spus Edi Rama, dupa o intalnire cu premierul Victor Ponta.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea.

VIDEO. Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza, din nou, pe treptele institutiei

Angajatii Institului Cantacuzino vor protesta, din nou, joi, dupa ora 10. 00 dimineata, in fata institutiei, deoarece nu si-au primit salariile intregi.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada.

BCR a trecut din nou pe pierderi anul trecut - 2,8 MLD. lei

BCR, cea mai mare banca din Romania, a trecut anul trecut pe pierdere, cu un rezultat negativ de 2,8 miliarde lei 630 milioane euro), dupa ce in 2013 atinsese un profit de 600 milioane lei, in conditiile constituirii unor provizioane de 4,4 miliarde.

Din nou la targ.Capitala ArtNouveau a Romaniei si Baile Felix, promovate la Budapesta

La sfarsit de saptamana, Oradea va participa, alaturi de statiunea Baile Felix, la Targul International de Turism din Budapesta Utazas -InternationalTourismExhibition, dedicat pietei din Ungaria.

Mergea si Inglot i-au invins, din nou, pe fratii Bryan in sferturile de finala din Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open, transmite Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )