Libnet.ro
UNICEF

19:30

Premierul Albaniei, aflat in vizita la Bucuresti, cere din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Hotnews Hotnews,
 Premierul Albaniei, aflat in vizita la Bucuresti, cere din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine. Vin de repetate ori cu cererea de recunoastere a independentei ca stat a Kosovo si, de asemenea, cu cererea ca Romania sa ofere sprijin permanent ca aceasta tara sa devina membra in aceasta uniune a tarilor in familia din care ea face parte, a spus Edi Rama, dupa o intalnire cu premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Premierul Albaniei cere Romaniei recunoasterea independentei Kosovo

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, informeaza Mediafax.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea.

Antonia a amanat din nou divortul de Vincenzo Castellano! Iata de ce!

Antonia si Vincenzo Castellano ar fi trebuit sa aiba astazi primul termen in procesul de divort, insa artista a fost nevoita sa amane din nou procesul. Iata de ce! .

Arnold Schwarzenegger se vrea din nou Terminator, la aproape 70 de ani!

Arnold Schwarzenegger a ajuns la o varsta venerabila, insa acest lucru nu-l impiedica sa intre din nou in pielea celebrului personaj Terminator. Anul viitor, Arnold va incepe filmarile pentru cel de-al saselea film din seria Terminator! .

VIDEO. Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza, din nou, pe treptele institutiei

Angajatii Institului Cantacuzino vor protesta, din nou, joi, dupa ora 10. 00 dimineata, in fata institutiei, deoarece nu si-au primit salariile intregi.

Trist dar adevarat, GTA V pentru PC este amanat din nou

Dupa luni intregi de promisiuni si speculatii, zilele trecute am aflat ca GTA 5 pentru PC nu va veni pe piata din pacate in luna martie, cum se credea initial. Daca va aflati printre cei care nu au o consola de gaming mai veche sa mai noua, este foarte probabil sa asteptati cu nerabdarea lansarea [].

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada.

BCR a trecut din nou pe pierderi anul trecut - 2,8 MLD. lei

BCR, cea mai mare banca din Romania, a trecut anul trecut pe pierdere, cu un rezultat negativ de 2,8 miliarde lei 630 milioane euro), dupa ce in 2013 atinsese un profit de 600 milioane lei, in conditiile constituirii unor provizioane de 4,4 miliarde.

Din nou la targ.Capitala ArtNouveau a Romaniei si Baile Felix, promovate la Budapesta

La sfarsit de saptamana, Oradea va participa, alaturi de statiunea Baile Felix, la Targul International de Turism din Budapesta Utazas -InternationalTourismExhibition, dedicat pietei din Ungaria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )