Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Albaniei cere Romaniei recunoasterea independentei Kosovo

România Liberă România Liberă,
Premierul Albaniei cere Romaniei recunoasterea independentei Kosovo

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Premierul Albaniei, aflat in vizita la Bucuresti, cere din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine. Vin de repetate ori cu cererea de recunoastere a independentei ca stat a Kosovo si, de asemenea, cu cererea ca Romania sa ofere sprijin permanent ca aceasta tara sa devina membra in aceasta uniune a tarilor in familia din care ea face parte, a spus Edi Rama, dupa o intalnire cu premierul Victor Ponta.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea.

Premierul Albaniei solicita din nou Romaniei recunoasterea Kosovo ca stat independent

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucuresti, a solicitat din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent, aratand ca, in opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regionala si va estompa anumite tendinte si frustrari ale altor tari vecine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )