Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aroganta de infractor: Barbatul care a ucis doi copii din Galati i-a sfidat pe politisti chiar cu o zi inainte de a provoca tragedia (VIDEO)

B1 B1,
Aroganta de infractor: Barbatul care a ucis doi copii din Galati i-a sfidat pe politisti chiar cu o zi inainte de a provoca tragedia (VIDEO)

Cel mai cautat infractor din tara, aroganta la adresa politistilor. Barbatul care a ucis doi copii din Galati si a fugit de la locul accidentului s-a filmat cu o zi inainte de a provoca tragedia in. continuă pe B1

Patru persoane ranite, printre care doi copii, ranite in urma unui accident rutier produs pe Soseaua Petricani

Un accident rutier s-a produs, marti dimineata, pe Soseaua Petricani, patru masini fiind implicate. Patru persoane au fost ranite usor, printre acestea fiind si doi minori.

Reteta unei dupa-amieze terapeutice la Ploiesti: muzica clasica, doi copii talentati si mult talent

Bianca Stanescu si Bogdan Draganescu, doi elevi de marca ai Colegiului de Arta Carmen Sylva din Ploiesti, pregatesc un recital de suflet pentru ploiesteni, marti, 13 septembrie, la Muzeul de Arta din oras.

Bucuresti. Accident in lant in Pipera. Doi copii au fost transportati la spital

Patru persoane au fost ranite marti dimineata intr-un accident rutier produs pe strada Petricani din Capitala, au precizat reprezentanti ai Brigazii Rutiere, potrivit Agerpres. in accident au fost.

Ce s-a intamplat cu barbatul care a incercat sa-l asasineze pe presedintele Ronald Reagan. Putem confirma

John Hinckley Jr, individul care a incercat sa-l asasineze pe presedintele americanRonald Reagan in 1981, a fost eliberat din spitalul psihiatric in care era internat de mai bine de 30 de ani,.

[P]300 de copii din sectorul 5 au inceput anul scolar intr-un mediu sanatos si primitor

Deschiderea anului scolar a venit cu vesti bune pentru 300 de copii si 50 profesori care isi desfasoara activitatea in Scoala Gimnaziala 125 din capitala. Unitatea de invatamant a fost complet reabilitata si eficientizata energetic prin proiectul O scoala noua, un viitor mai bun, finantat de ENGIE Romania si implementat de Habitat for Humanity Romania. In perioada verii, 150 de voluntari, internationali si angajati ENGIE, au contribuit la realizarea lucrarilor.

Publicatia Charlie Hebdo va fi data in judecata pentru caricaturile care portretizeaza victimele cutremurului din Italia

Saptamanalul satiric francez Chiarlie Hebdo va fi dat in judecata de consiliul local al localitatii Amatrice, dupa ce a publicat o caricatura considerata ofensatoare la adresa victimelor cutremurului din 24 august.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )