Libnet.ro
UNICEF

01:05

Publicatia Charlie Hebdo va fi data in judecata pentru caricaturile care portretizeaza victimele cutremurului din Italia

România Liberă România Liberă,
Publicatia Charlie Hebdo va fi data in judecata pentru caricaturile care portretizeaza victimele cutremurului din Italia

Saptamanalul satiric francez Chiarlie Hebdo va fi dat in judecata de consiliul local al localitatii Amatrice, dupa ce a publicat o caricatura considerata ofensatoare la adresa victimelor cutremurului din 24 august. continuă pe România Liberă

Revista Charlie Hebdo, data in judecata de Consiliul local din Amatrice, pentru caricaturi ofensatoare

Revista pariziana de satira Charlie Hebdo a fost data in judecata pentru defaimare de Consiliul local din Amatrice, orasul italian care a fost cel mai afectat de cutremurul din luna august, dupa ce a publicat o caricatura ofensatoare la adresa victimelor seismului, relateaza News. ro.

Revista Charlie Hebdo, data in judecata de Consiliul local din Amatrice, pentru caricaturi ofensatoare

Revista pariziana de satira Charlie Hebdo a fost data in judecata pentru defaimare de Consiliul local din Amatrice, orasul italian care a fost cel mai afectat de cutremurul din luna august, dupa ce a publicat o caricatura ofensatoare la adresa victimelor seismului.

Charlie Hebdo, data in judecata din cauza unei caricaturi. Desenul a declansat un val de revolta

Consiliul local din Amatrice, orasul italian cel mai grav afectat de seismul devastator din 24 august, a dat in judecata pentru calomnie saptamanalul satiric francez Charlie Hebdo, dupa ce acesta a.

Francezii de la Charlie Hebdo, dati in judecata dupa ce au satirizat cutremurul din Amatrice: Este o insulta macabra, de neconceput! (FOTO)

Francezii de la saptamanalul satiric Charlie Hebdo au fost dati in judecata de catre membrii Consiliului local din Amatrice, din cauza ca, acum doua saptamani, au publicat o caricatura a.

Telefonul celular, bomba din buzunar: Samsung, data in judecata pentru explozia unui Galaxy S7 edge

Daca problemele cu bateria din Note 7 nu erau suficient de mari pentru Samsung, in SUA i-a fost intentat un proces din cauza unui S7 edge care ar fi explodat.

Protest in fata Guvernului: Sute de bucuresteni au cerut pedepse mai mari pentru cei care maltrateaza animalele (VIDEO)

Stop violentei impotriva animalelor! Asta au cerut in cor sute de iubitori de animale. Toti s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala si doresc ca pedepsele pentru cei care maltrateaza animale.

Mastercard dat in judecata pentru 19 miliarde de dolari in Marea Britanie

Aproximativ 46 milioane de persoane din Marea Britanie au posibilitatea de a beneficia de pe urma unei actiuni in justitie impotriva grupului american Mastercard, al doilea furnizor mondial de carti de credit si de debit, in care companiei i se solicita despagubiri in valoare de 14 miliarde de lire sterline 19 miliarde de dolari) pentru perceperea de comisioane excesive, transmite Reuters.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa cumpere locuinte noi

Strategia Nationala a Locuirii - document aflat in dezbatere publica include prevederi care pot afecta accesul romanilor la locuinte noi. Documentul propune ca TVA-ul aplicat tranzactiilor.

La aproape un an de la tragedie, nimeni nu e tras la raspunde pentru GROAPA care a cauzat moartea politistului Bogdan Gigina

Dupa aproape un an de la moartea politistului Bogdan Gigina si la aproape doua saptamani de la punerea oficiala sub acuzare a fostului ministru Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in acest caz, au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )