Libnet.ro
UNICEF

06:00

Revista Charlie Hebdo, data in judecata de Consiliul local din Amatrice, pentru caricaturi ofensatoare

Adevărul Adevărul,
Revista Charlie Hebdo, data in judecata de Consiliul local din Amatrice, pentru caricaturi ofensatoare

Revista pariziana de satira Charlie Hebdo a fost data in judecata pentru defaimare de Consiliul local din Amatrice, orasul italian care a fost cel mai afectat de cutremurul din luna august, dupa ce a publicat o caricatura ofensatoare la adresa victimelor seismului. continuă pe Adevărul

Revista Charlie Hebdo, data in judecata de Consiliul local din Amatrice, pentru caricaturi ofensatoare

Revista pariziana de satira Charlie Hebdo a fost data in judecata pentru defaimare de Consiliul local din Amatrice, orasul italian care a fost cel mai afectat de cutremurul din luna august, dupa ce a publicat o caricatura ofensatoare la adresa victimelor seismului, relateaza News. ro.

Charlie Hebdo, data in judecata din cauza unei caricaturi. Desenul a declansat un val de revolta

Consiliul local din Amatrice, orasul italian cel mai grav afectat de seismul devastator din 24 august, a dat in judecata pentru calomnie saptamanalul satiric francez Charlie Hebdo, dupa ce acesta a.

Publicatia Charlie Hebdo va fi data in judecata pentru caricaturile care portretizeaza victimele cutremurului din Italia

Saptamanalul satiric francez Chiarlie Hebdo va fi dat in judecata de consiliul local al localitatii Amatrice, dupa ce a publicat o caricatura considerata ofensatoare la adresa victimelor cutremurului din 24 august.

Francezii de la Charlie Hebdo, dati in judecata dupa ce au satirizat cutremurul din Amatrice: Este o insulta macabra, de neconceput! (FOTO)

Francezii de la saptamanalul satiric Charlie Hebdo au fost dati in judecata de catre membrii Consiliului local din Amatrice, din cauza ca, acum doua saptamani, au publicat o caricatura a.

Primaria Brasov nu preia pachetul majoritar de actiuni al FC Brasov. Propunerea a fost respinsa de Consiliul Local

Solicitarea catre Primarie de a prelua 75% dintre actiuni a venit de la administratorul judiciar al SC. Fotbal Club Brasov SA. Consiliul Local a respins insa ieri seara propunerea deoarece ar fi insemnat ca odata cu actiunile sa preia si datoriile uriase ale clubului de forbal, datorii ce se ridica 64 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )