Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vesti proaste pentru romanii care vor sa cumpere locuinte noi

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care vor sa cumpere locuinte noi

Strategia Nationala a Locuirii - document aflat in dezbatere publica include prevederi care pot afecta accesul romanilor la locuinte noi. Documentul propune ca TVA-ul aplicat tranzactiilor. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii cu dare de mana: Vechimea in munca ar putea fi cumparata

Persoanele care nu au stagiul de pensie complet si-ar putea plati ultimii 5 ani, urmand sa beneficieze de pensie intreaga, potrivit unei initiative legislative care urmeaza sa fie votati de catre.

Protest in fata Guvernului: Sute de bucuresteni au cerut pedepse mai mari pentru cei care maltrateaza animalele (VIDEO)

Stop violentei impotriva animalelor! Asta au cerut in cor sute de iubitori de animale. Toti s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala si doresc ca pedepsele pentru cei care maltrateaza animale.

Vesti bune pentru detinuti: Ministrul Raluca Pruna pregateste un proiect de lege ce va duce la eliberari conditionate in masa

Raluca Pruna anunta ca goleste puscariile: Mii de detinuti vor fi eliberati conditionat, daca simplificarea propusa de ministrul Justitiei va trece de Parlament. Raluca Pruna da insa asigurari.

Care sunt pasii ce trebuie parcursi de romanii care vor sa depuna plangeri la CEDO

De mai multi ani, Romania este in topul condamnarilor la CEDO. in acelasi timp, tot Romania este si in topul plangerilor respinse, asta si pentru ca de multe ori ele nu sunt completate corespunzator. Cine poate depune o plangere la CEDO si care sunt criteriile de eligibilitate, aflati din materialul urmator.

MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa mearga in Grecia ca este stare de urgenta ca urmare a incendiilor din Thassos

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care calatoresc in Grecia ca, in urma incendiilor de vegetatie produse in Insula Thassos, autoritatile au instituit stare de urgenta, fiind evacuate mai multe localitati si manastiri din zona sudica a insulei.

MAE atentioneaza romanii care calatoresc in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca in urma cantitatilor mari de precipitatii inregistrate in cursul zilei de 7 septembrie 2016, regiunile Messinia, Laconia si zona de est a Salonicului au fost puternic afectate, iar Secretariatul General pentru Protectie Civila a declarat stare de urgenta pentru zonele afectate, pentru o perioada de 6 luni pana la 7 martie 2017).

Trei zile au mai ramas pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

Bancile care vor sa se mute din Londra dupa Brexit risca sa nu gaseasca birouri de inchiriat

Bancile care planuiau sa se mute din Londra dupa Brexit risca sa nu gaseasca birouri de inchiriat, in conditiile in care nu sunt multe proprietati imobiliare de top scoase la vanzare in orasele rivale, scrie Bloomberg.

Romania, printre primele state care vor semna Memorandumurile privind Mecanismele Financiare SEE si Norvegian

Romania se afla printre primele state beneficiare care urmeaza sa semneze Memorandumurile de intelegere privind implementarea Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European si a Mecanismului Financiar Norvegian 2014 - 2021, informeaza Ministerului Fondurilor Europene MFE) prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )