Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vesti bune pentru romanii cu dare de mana: Vechimea in munca ar putea fi cumparata

B1 B1,
Vesti bune pentru romanii cu dare de mana: Vechimea in munca ar putea fi cumparata

Persoanele care nu au stagiul de pensie complet si-ar putea plati ultimii 5 ani, urmand sa beneficieze de pensie intreaga, potrivit unei initiative legislative care urmeaza sa fie votati de catre. continuă pe B1

Vesti bune pentru detinuti: Ministrul Raluca Pruna pregateste un proiect de lege ce va duce la eliberari conditionate in masa

Raluca Pruna anunta ca goleste puscariile: Mii de detinuti vor fi eliberati conditionat, daca simplificarea propusa de ministrul Justitiei va trece de Parlament. Raluca Pruna da insa asigurari.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa cumpere locuinte noi

Strategia Nationala a Locuirii - document aflat in dezbatere publica include prevederi care pot afecta accesul romanilor la locuinte noi. Documentul propune ca TVA-ul aplicat tranzactiilor.

Vesti bune de la Rio. Judoka Alex Bologa aduce prima medalie de bronz Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio

Vesti bune de la Rio. Jodoka Alex Bologa a obtinut prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice de la Rio. Sportivul a terminat pe locul trei in proba de judo, categoria 60 de kilograme,.

Trei zile au mai ramas pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )