Libnet.ro
UNICEF

15:00

Arseni Iateniuk: Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei ancheta asupra prabusirii zborului MH17

B1 B1,
Arseni Iateniuk: Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei ancheta asupra prabusirii zborului MH17

Premierul de la Kiev ArseniIateniuk a declarat, luni, ca Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei privind prabusirea zborului MH17. Am gasit 272 de cadavre, 251 sunt deja in. continuă pe B1

Premierul Ucrainei: Suntem pregatiti sa incredintam Olandei ancheta privind prabusirea zborului MH17

Ucraina este pregatita sa incredinteze Olandei coordonarea anchetei internationale cu privire la prabusirea avionului malaysian, doborat probabil de o racheta, a declarat, luni, premierul Arseni Iateniuk,.

Arseni Iateniuk: Ucraina va lasa Olanda sa conduca ancheta prabusirii zborului Malayesia Airlines

Iateniuk a mai spus ca pana acum s-au gasit 272 de cadavre din carre 251 sunt deja in trenul cu sistem de refrigerare si ca autoritatile de la Kiev sunt pregatite sa trimita toate cadavrele la Amsterdam in vederea autopsierii si efectuarii expertizelor independente necesare.

ROMATSA este pregatita sa preia traficul aerian care evita Ucraina

ROMATSA asigura deja un trafic aerian cu pana la 30% mai mare fata de o perioada normala si este pregatita sa sustina intreg traficul aerian deviat prin tara noastra dupa doborarea avionuluil malaysian in estul Ucrainei.

Victor Ponta, pe Facebook: Ce s-a intamplat in Ucraina este o tragedie teribila. Mobilizarea trebuie sa fie exemplara

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat de Facebook, faptul ca accidentul aviatic din Ucraina este o tragedie teribila, iar vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti. Suntem cu totii socati de.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

Canada denunta responsabilitatea rusa, in cazul tragediei aviatice din Ucraina: Este sursa conflictului actual in regiune

Premierul canadian Stephen Harper a apreciat joi seara ca Rusia este sursa conflictului actual in regiune, in estul Ucrainei, unde un avion apartinand companiei Malaysian Airlines care efectua zborul MH17 s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )