Libnet.ro
UNICEF

01:06

Arsinel, internat din nou la Cluj din cauza stresului provocat de acuzatiile legate de rinichiul primit peste rand

Adevărul Adevărul,
Arsinel, internat din nou la Cluj din cauza stresului provocat de acuzatiile legate de rinichiul primit peste rand

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns, ieri, la Cluj, pentru analize, dupa transplantul de rinichi. Seful clinicii, medicul Mihai Lucan, spune ca actorul nu se simte bine din cauza stresului. Maestrul va fi supus unui set de analize interdisciplinare si va fi consultat de medici din Austria si Italia. continuă pe Adevărul

VIDEO Arsinel, internat din nou la Cluj din cauza stresului provocat de acuzatiile legate de rinichiul primit peste rand

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns, ieri, la Cluj, pentru analize, dupa transplantul de rinichi. Seful clinicii, medicul Mihai Lucan, spune ca actorul nu se simte bine din cauza stresului. Maestrul va fi supus unui set de analize interdisciplinare si va fi consultat de medici din Austria si Italia.

Alexandru Arsinel, din nou in spital din cauza scandalului transplantului

Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital, acuzand o stare generala de rau. Actorul, care a suferit un transplant de rinichi, a trecut printr-un scandal mediatic, iar stresul acumulat i-a deteriorat starea de sanatate.

Alexandru Arsinel, din nou in spital: Probleme sale de sanatate nu sunt legate de transplantul renal suferit

Alexandru Arsinel s-a internat din nou la Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca. Actorul va fi consultat de medici din Austria si Italia. Doctorii vor incerca sa-si dea seama de ce se.

Alexandru Arsinel va fi din nou internat. Actorul risca sa isi piarda ambii rinichi

Alexandru Arsinel va fi din nou internat, la Cluj, pentru ca actorul nu se simte bine dupa transplantul de rinichi facut la sfarsitul lunii trecute. Medicii spun ca starea actorului s-a deteriorat din cauza.

Monica Anghel, din nou mama?

Monica Anghel isi doreste sa devina din nou mama. Artista si sotul ei vor sa aiba o familie numeroasa si spera la un al doilea copil, indiferent ca este baietel sau fetita.

Minerii care sustin proiectul Rosia Montana au coborat, din nou, in subteran

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti au coborat din nou in subteran, ieri, la Rosia Montana, arata sursele de presa.

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina: Proteste in mai multe orase fata de proiectul Rosia Montana

Ortacii de la Rosia Montana au coborat din nou in mina pentru a protesta, relateaza B1 TV. Protestul celor 33 de mineri care au coborat in subteran va dura aproximativ doua ore. in plus, peste 2. 500 de mineri.

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran la Rosia Montana, pentru un protest de ...

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului, transmite Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca acei 33 de mineri care s-au blocat, in urma cu aproximativ zece zile, in .

Minerii care s-au blocat in subteran la Rosia Montana vor intra din nou in galerie

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti vor intra duminica din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )