Libnet.ro
UNICEF

01:06

ArtMania se pregateste de debut.

România Liberă România Liberă,
ArtMania se pregateste de debut.

Cel mai important festival rock din Transilvania se pregateste de debut. ArtMania va avea loc in perioada 5 11 august, in centrul Sibiului. Organizatorii au anuntat nume importante ale scenei rock mondiale, precum Within Temptation, Lacrimosa, Deine Lakaien ori Haggard. In fata publicului din fosta Capitala Culturala Europeana vor concerte insa si Xandria, Amaranthe ori Orphaned Land. Pentru multi dintre rockerii sibieni, cel mai asteptat moment este cel al concertului . continuă pe România Liberă

Adrian Cristea este cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei Bucuresti

Cel mai bine platit jucator al Stelei este un fost dinamovist. Dupa 5 ani la acum rivalii din Stefan cel Mare, Printul Adrian Cristea va incasa de la Steaua un salariu de 180. 000 de euro pe sezon. Cu aceasta.

VIDEO INCREDIBIL: Cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din lume.

Un videoclip postat pe LiveLeak prezinta mitraliera cu cel mai mare calibru din lume, de . Modelul respectiv de mitraliera a fost produs de SSK Industries din Ohio in doar trei exemplare. Brian Jones, veteran al corpului de Marina, a explicat pentru Business Insider ca un glont de mitraliera de calibru . 905 este echivalentul a zece gloante de calibru . 30-06 trase in acelasi timp. Dati click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din .

VIDEO INCREDIBIL: Cum arata PUSCA de cel mai mare calibru din LUME.

Un videoclip postat pe LiveLeak prezinta mitraliera cu cel mai mare calibru din lume, de . Modelul respectiv de mitraliera a fost produs de SSK Industries din Ohio in doar trei exemplare. Brian Jones, veteran al corpului de Marina, a explicat pentru Business Insider ca un glont de mitraliera de calibru . 905 este echivalentul a zece gloante de calibru . 30-06 trase in acelasi timp. Dati click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din .

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume pentru expati se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru *expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

Cel mai RAPID Lamborghini Gallardo din istorie: o ultima editie speciala!.

Lamborghini Gallardo se apropie tot mai mult de o iesire spectaculoasa de pe scena lumii auto, insa pana la inlocuirea sa cu un nou model, Gallardo a mai primit o ultima editie speciala. Squadra Corse se anunta a fi cel mai rapid Gallardo din istorie si va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. Gallardo Squadra Corse este propulsat de acelasi V10 disponibil la editia Superleggera. Insa motorul, de 5,2 litri, cu 562 CP, poate propulsa masina pana .

Ritmul potential de evolutie a economiei Romaniei- aproximativ 2% an/an, cel mai redus nivel din perioada 1998- 2012 (studiu)

Ritmul potential de evolutie a economiei interne se situeaza in prezent la aproximativ 2% an/an, cel mai redus nivel din perioada 1998- 2012, se arata intr-o analiza economica a SSIF Broker. Pentru o analiza mai profunda a acestor rezultate voi distinge doua perioade: 2000- 2008 perioada primului ciclu de economie de piata de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial); respectiv 2009- 2012 perioada de la declansarea Marii Recesiuni pana in prezent). Cu alte cuvinte, in 2000- 2008, dinamica capitalului financiar nu a reusit sa antreneze capitalul uman si nici productivitatea totala a factorilor de productie. In ceea ce priveste a doua perioada, 2009- 2012, se poate observa o deteriorare a potentialului economic pe plan intern. Ritmul de evolutie a PIB potential s-a atenuat de la 4,5% an/an in 2008 la 2,3% an/an in 2009 si 2% an/an in perioada 2010- 2012, se mai arata in documentul citat. Vezi intreaga lucrare in atasament).

Paradoxul din cel mai scump oras din lume: multi saraci si preturi astronomice

Pentru a doua oara in trei ani, Luanda, capitala Angolei, a fost declarat cel mai scump oras din lume pentru expati, potrivit unui studiu realizat de firma de resurse umane Mercer . In timp ce majoritatea cetatenilor locali traiesc in saracie,.

FOTO: Cum traiesc oamenii in cel mai BLESTEMAT loc din lume, unde MOARTEA face legea.

In comparatie cu Sudan, Congo, Sudanul de Sud, Ciad, Yemen si Afganistan, Somalia este un stat care a pierdut din toate punctele de vedere. Conform clasamentului anual intocmit de catre Foregn Policy si The Global Fund For Peace, Somalia este cel mai esuat stat din lume. Majoritatea locuitorilor sufera din cauza ineficientei guvernamentale, a foametei, a bolilor care decimeaza locuitorii oraselor, a pirateriei, a extremismului militant si a interventiilor straine frecvente, conform .

Cel mai batran hot din Capitala a fost prins de o pensionara

Cel mai vechi si batran hot din Capitala a fost prins furand chiar de ziua lui. Barbatul a implinit 72 de ani si ar fi vrut sa-si sarbatoreasca aniversarea cu banii altuia. Victima i-a cazut o profesoara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )