Libnet.ro
UNICEF

18:30

Asaltul facut de procurorii anticoruptie asupra Consiliului Judetean Suceava fara rezultate concrete, deocamdata

Adevărul Adevărul,
Asaltul facut de procurorii anticoruptie asupra Consiliului Judetean Suceava fara rezultate concrete, deocamdata

Daca perchezitiile facute de procurorii DNA la Consiliul Judetean Suceava a agitat apele destul de puternic, deocamdata rezultatele nu se vad, iar persoanele vizate de ancheta isi vad in continuare de treaba, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. continuă pe Adevărul

Cristian Adomniei, seful Consiliului Judetean Iasi, cercetat in libertate sub control judiciar. Liberalul este cercetat penal de DNA intr-un dosar privind fraudarea banilor publici

Cristian Adomnitei, seful Consiliului Judetean Iasi, va fi cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA Iasi au cerut vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Tribunalului Iasi, arestarea preventiva a sefului liberalilor ieseni, dar si a altor trei persoane intr-un dosar de fraudare a fondurilor publice.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, pus sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri noapte, Tribunalul Iasi, care a dispus aceeasi masura preventiva si pentru angajatele CJ Teodora Jinga si Carmen Irimescu.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, afla vineri daca va fi arestat preventiv

Seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla vineri daca va fi arestat preventiv, dupa ce a fost retinut joi de procurori pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Ancheta are legatura cu perchezitiile.

Procurorii DNA au ridicat noi documente de la sediul Consiliului Judetean Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare

Procurorii DNA au ridicat, vineri, 8 mai, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )