Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procurorii DNA au ridicat noi documente de la sediul Consiliului Judetean Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au ridicat noi documente de la sediul Consiliului Judetean Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare

Procurorii DNA au ridicat, vineri, 8 mai, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA ridica noi documente de la CJ Hunedoara

Procurorii anticoruptie au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, relateaza Mediafax.

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, transmit surse din presa.

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare: in ancheta este vizat si presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014. in aceasta ancheta sunt vizate mai multe persoane acuzate de coruptie. Printre acestia se numara si.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ridicat de procurorii DNA din trafic

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla in trafic, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri, au declarat pentru Mediafax surse.

UPDATE. Adomnitei, presedintele CJ Iasi, saltat de procurorii DNA din trafic. Doua angajate, retinute

Liberalul Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla in trafic, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, saltat de DNA din trafic si dus la audieri

10 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care in jurul orei 16. 00 se afla inca in sediul DNA Iasi pentru a fi audiat, sustine ca a fost chemat sa dea declaratii in fata.

Perchezitii la CJ Suceava. Seful Consiliului Judetean, Catalin Nechifor, suspectat de abuz in serviciu si luare de mita

Update 13. 07 - Procurorii DNA il suspecteaza de coruptie pe presedintele Consiliului Judetean Suceava. Catalin Nechifor este cercetat, printre altele, ca ar fi primit o spaga de 20. 000 de euro si.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, afla vineri daca va fi arestat preventiv

Seful Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, afla vineri daca va fi arestat preventiv, dupa ce a fost retinut joi de procurori pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Ancheta are legatura cu perchezitiile.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitiei, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat intr-un dosar privind un contract de publicitate, informeaza B1 TV. Retinerea sefului CJ Iasi.

Ioan Oleleu a demisionat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

Vicepresedinte Consiliului Judetean Cluj Ioan Oleleu si-a depus demisia din functie, acesta fiind inregistrata astazi la registratura Consiliului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )