Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ioan Oleleu a demisionat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ioan Oleleu a demisionat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

Vicepresedinte Consiliului Judetean Cluj Ioan Oleleu si-a depus demisia din functie, acesta fiind inregistrata astazi la registratura Consiliului. continuă pe Ziarul Bursa

Israel: Avigdor Lieberman a demisionat din functia de ministru de Externe

Avigdor Lieberman a demisionat din functia de ministru israelian de Externe. Totodata, Lieberman a anuntat ca partidul Yisrael Beiteinu, pe care il conduce, nu va face parte din noua coalitie guvernamentala.

Vicepresedintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, a demisionat din functie fara a-si motiva gestul

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj Ioan Oleleu PSD) a demisionat, joi, din functie, fara a-si motiva aceasta decizie, astfel ca deliberativul va trebui sa aleaga un nou vicepresedinte din randul consilierilor.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitiei, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat intr-un dosar privind un contract de publicitate, informeaza B1 TV. Retinerea sefului CJ Iasi.

Perchezitii la CJ Suceava. Seful Consiliului Judetean, Catalin Nechifor, suspectat de abuz in serviciu si luare de mita

Update 13. 07 - Procurorii DNA il suspecteaza de coruptie pe presedintele Consiliului Judetean Suceava. Catalin Nechifor este cercetat, printre altele, ca ar fi primit o spaga de 20. 000 de euro si.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, saltat de DNA din trafic si dus la audieri

10 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care in jurul orei 16. 00 se afla inca in sediul DNA Iasi pentru a fi audiat, sustine ca a fost chemat sa dea declaratii in fata.

Fara alegeri anticipate la Botosani. Interimarul Gheorghe Sorescu va fi presedinte al Consiliului Judetean pana in iunie 2016

Gheorghe Sorescu a fost ales presedinte interimar al Consiliului Judetean Botosani pana la alegerile locale din vara anului 2016. Consilierii judeteni l-au ales in unanimitate si spun ca alegerile anticipate nu-si au rostul.

Subprefectul Ioan Gabriel Samoilescu a demisionat din motive personale

Ioan Gabriel Samolilescu, subprefectul judetului Hunedoara, a demisionat din functia detinuta de un an. El a precizat ca decizia a fost luata din motive personale.

Israel: Avigdor Lieberman demisioneaza din functia de ministru de Externe

Avigdor Lieberman, liderul partidului Yisrael Beiteinu, a demisionat din functia de ministru israelian de Externe, anuntand ca formatiunea sa de extrema-dreapta nu va face parte din noua coalitie guvernamentala alcatuita de premierul de dreapta Benjamin Netanyahu, scrie Jerusalem Post.

Deputatii pregatesc schimbarea regulamentului Camerei - Valeriu Zgonea, revocat din functia de presedinte doar la propunerea liderului grupului PSD/ Ludovic Orban: PSD este pregatit sufleteste pentru schimbarea majoritatii

Regulamentul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie schimbat, iar una dintre modificari presupune ca presedintele Camerei sa nu poata fi revocat din functie decat la propunerea scrisa a liderului grupului parlamentar din care face parte si nu la propunerea majoritatii. Practic, revocarea presedintelui din acest moment Valeriu Zgonea s-ar putea face numai la propunerea scrisa a liderului grupului PSD - in prezent, Marian Neacsu. Proiectul de hotarare privind modificarea Regulamentului este primul punct pe ordinea de zi a sedintei de plen a Camerei Deputatilor de miercuri, acesta avand raport de adoptare din partea Comisie de Regulament. Vezi in material si ce modificari sunt aduse cu privire la starea de incompatibilitate a deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )