Libnet.ro
UNICEF

23:31

Procurorii DNA ridica noi documente de la CJ Hunedoara

România Liberă România Liberă,
Procurorii DNA ridica noi documente de la CJ Hunedoara

Procurorii anticoruptie au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA au ridicat noi documente de la sediul Consiliului Judetean Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare

Procurorii DNA au ridicat, vineri, 8 mai, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie.

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, transmit surse din presa.

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare: in ancheta este vizat si presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014. in aceasta ancheta sunt vizate mai multe persoane acuzate de coruptie. Printre acestia se numara si.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ridicat de procurorii DNA din trafic

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla in trafic, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri, au declarat pentru Mediafax surse.

UPDATE. Adomnitei, presedintele CJ Iasi, saltat de procurorii DNA din trafic. Doua angajate, retinute

Liberalul Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost ridicat de catre procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla in trafic, in municipiul Iasi, el urmand sa fie dus la audieri.

Judecatoarea Carmen Marinescu, aflata in arest preventiv, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedinte suspendat al Tribunalului Olt, aflata in arest preventiv, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, potrivit unui comunicat al institutiei. Carmen Marinescu este.

De ce cer procurorii DNA arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea

Procurorii anticoruptie au solicitat, vineri, aviz pentru arestarea omului de afaceri Ilie Carabulea, cercetat sub control judiciar, pentru ca a incalcat dispozitiile masurii impuse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )