Libnet.ro
UNICEF

23:31

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

DNA a ridicat noi documente de la sediul CJ Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare: in ancheta este vizat si presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint

Procurorii DNA au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014. in aceasta ancheta sunt vizate mai multe persoane acuzate de coruptie. Printre acestia se numara si.

Procurorii DNA au ridicat noi documente de la sediul Consiliului Judetean Hunedoara pentru dosare aflate in cercetare

Procurorii DNA au ridicat, vineri, 8 mai, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, ambii suspendati din functie.

Procurorii DNA ridica noi documente de la CJ Hunedoara

Procurorii anticoruptie au ridicat, vineri, de la sediul CJ Hunedoara, noi documente pentru anchete incepute in 2014, in care mai multe persoane sunt cercetate pentru coruptie, inclusiv presedintele institutiei, Mircea Molot, si adjunctul acestuia Tiberiu Balint, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )