Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASF: Asiguratorii au scumpit RCA pentru ca prefera sa se capitalizeze prin tarife si nu prin infuzii de capital

Adevărul Adevărul,
ASF: Asiguratorii au scumpit RCA pentru ca prefera sa se capitalizeze prin tarife si nu prin infuzii de capital

Firmele de asigurari din Romania au scumpit semnificativ politele RCA pentru ca prefera sa se capitalizeze prin tarife si nu prin infuzii de capital, in timp ce, in cazul RCA pentru transportatorii rutieri, concurenta reala a asiguratorilor este redusa, cu doar 3-4 jucatori, arata raportul Fluctuatia tarifelor RCA in perioada 2015-iulie 2016. prezentat saptamana aceasta in plenul consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Raport ASF: Asiguratorii au scumpit RCA pentru ca prefera sa se capitalizeze prin tarife si nu prin infuzii de capital

Politele RCA au fost scumpite semnificativ de catre firmele de asigurari din Romania pentru ca prefera sa se capitalizeze prin tarife si nu prin infuzii de capital, in timp ce, in cazul RCA pentru transportatorii rutieri, concurenta reala a.

Transportatorii au solicitat ASF modificarea normei RCA

Reprezentantii Federatiei Operatorilor Romani de Transport au solicitat Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) modificarea de urgenta a normei RCA 23/2014, avand ca obiectiv principal eliminarea posibilitatii ca asiguratorii sa practice tarife diferentiate fata de companiile de transport marfuri si pasageri din Romania, conform unui comunicat de presa.

FORT a solicitat ASF modificarea normei RCA si continua manifestarile de protest spontane

Reprezentantii Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT) au solicitat Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) modificarea urgenta a normei RCA 23/2014, avand ca obiectiv principal eliminarea posibilitatii ca asiguratorii sa practice tarife diferentiate fata de companiile de transport marfuri si pasageri din Romania, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ASF: Aproximativ 3% din politele RCA pentru camioane au primit tarife peste pragul de 20.000 de lei

Aproximativ 3% dintre politele RCA incheiate pentru camioane de peste 16 tone au primit tarife peste pragul de 20. 000 de lei in iulie fata de 1% in al doilea trimestru din acest an sau niciunul in primul trimestru din 2016, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Firmele de asigurari sustin ca pierd bani la politele RCA. Pentru 100 de lei incasati ele platesc 102 lei

Companiile de asigurari din Romania continua sa piarda bani pe segmentul RCA, intrucat in prima jumatate a anului, pentru fiecare 100 de lei incasati acestea au cheltuit circa 102 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )