Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asfaltul ar putea fi inlocuit cu materiale din plastic reciclat: Olandezii, primii care vor sa incerce noua inventie

B1 B1,
Asfaltul ar putea fi inlocuit cu materiale din plastic reciclat: Olandezii, primii care vor sa incerce noua inventie

Plasticul a devenit omniprezent in societatea contemporana, productia crescand de 150 de ori in 50 de ani la scara europeana. Astfel, materialele din care este construita infrastructura ar putea proveni in. continuă pe B1

Drumurile ar putea fi pavate cu deseuri din plastic si alge

Drumurile ar putea fi pavate in curand cu materiale ecologice, provenite din deseuri de plastic si alge. Plasticul a devenit omniprezent in societatea contemporana, productia crescand de 150 de ori in 50 de.

Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare

Cand vine vorba de intimitatea datelor in online, nu am putea spune ca Facebook este cel mai sigur loc in care sa-ti lasi datele. Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului ca a incalcat, de cateva ori, intimitatea utilizatorilor, dar acum hackerii sunt cei care s-ar putea folosi de retea pentru a-ti fura identitatea. [] Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mehedinti: Activitatea combinatului de Apa Grea ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil

Activitatea combinatului de Apa Grea din Mehedinti ar putea fi intrerupta din cauza lipsei de combustibil, iar situatia ar duce la o emisie de gaze toxice in atmosfera care ar pune in pericol viata celor peste.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )