Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ashton Carter, adjunctul secretarului Apararii din SUA, a demisionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ashton Carter, adjunctul secretarului Apararii din SUA, a demisionat

Numarul doi in ierarhia Pentagonului, Ashton Carter, a demisionat din functie, a anuntat joi secretarul Apararii Chuck Hagel, in contextul in care unele publicatii evocau tensiuni intre cei doi. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Ashton Carter, adjunctul secretarului Apararii a demisionat

Numarul doi in ierarhia Pentagonului, Ashton Carter, a demisionat din functie, a anuntat joi secretarul Apararii Chuck Hagel, in contextul in care unele publicatii evocau tensiuni intre cei doi, relateaza Mediafax citand AFP.

SUA: Adjunctul secretarului Apararii, Ashton Carter, a demisionat.

Ahton Carter, adjunctul secretarului american al Apararii a demisionat, joi, in timpul unei intalniri cu seful sau, Chuck Hagel. Presa straina a scris in ultima perioada despre tensiuni intre cei doi. Oficialii resping insa aceasta ipoteza. Seful Pentagonului a anuntat intr-un comunicat ca a acceptat demisia lui Ashton Carter in cursul unei intalniri cu acesta, informeaza Mediafax. Hagel a spus despre adjunctul sau ca a fost un adjunct al secretarului Apararii extraordinar de loial si .

Obama ar putea declara situatia economica din SUA drept urgenta nationala. Ar actiona ca un DICTATOR

Situatia actuala din SUA a dat nastere la teorii ale conspiratiei, care au fost constant alimentate de declaratiile si actiunile sefului statului. Potrivit site-ului usawatchdog. com exista zvonuri conform.

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre Obama si republicani s-au incheiat fara rezultat

Impasul bugetar din SUA continua, dupa ce negocierile dintre presedintele Barack Obama si liderii republicani din Camera Reprezentantilor, care s-au desfasurat joi, s-au incheiat fara rezultat. Potrivit.

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, piata fiind afectata in continuare de impasul bugetar din SUA.

Produsele Google, Apple si Samsung, tinute in depozit de blocajul bugetar din SUA

Smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi Google, Apple, Samsung, LG si HTC ar putea fi lansate pe piata mai tarziu decat au programat gigantii lumii. Asta s-ar putea intampla din cauza blocajului bugetar din Congresul SUA, care opreste partial.

Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Lansarea noilor produse Google, Apple si Samsung, intarziata de blocajul bugetar din SUA

Blocajul bugetar din Statele Unite ar putea intarzia lansarea de smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi de catre Google, Apple, Samsung, LG si HTC, intrucat companiile nu mai pot obtine certificatele necesare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )