Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din SUA a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite ale Americii SUA) a deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, piata fiind afectata in continuare de impasul bugetar din SUA.

Bursa din SUA, influentata de numirea lui Janet Yellen la sefia Fed

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri indecis, investitorii fiind incurajati de sosirea in fruntea Rezervei federale Fed) a lui Janet Yellen.

SUA suspenda o parte din ajutorul destinat Egiptului

Statele Unite au anuntat, ieri, ca suspenda o parte din ajutorul acordat Egiptului, inclusiv livrarea elicopterelor Apache, a rachetelor si tancurilor de asalt, din cauza actiunilor de reprimare a sustinatorilor fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi, transmite AFP.

Impasul bugetar din SUA anuleaza exercitiile militare comune cu Japonia

Statele Unite ale Americii au anulat exercitiile militare comune cu fortele armatei japoneze din cauza dificultatilor financiare cu care se confrunta administratia de la washington, a declarat marti, ministrul.

Blocajul administrativ din SUA pune frana nuntilor. Functionarii statului sunt in concediu fara plata

Blocajul administrativ din Statele Unite le pune frana si americanilor dornici sa isi intemeieze o familie. Zeci de cupluri care aveau nuntile programate in aceste saptamani au fost nevoite sa isi anuleze.

Criza bugetara din SUA evacueaza bazele de cercetare din Antractica

Criza cu care se confrunta Statele Unite ale Americii, din pricina blocajului guvernamental de la Washington, duce la evacuarea bazelor stationate in Antractica. Cele trei puncte stiintifice de observare, inclusiv Ba.

John Kerry: Statele Unite nu renunta la relatia cu Egiptul

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, joi, ca Statele Unite nu incheie relatia cu Egiptul, cu toate ca a suspendat partial ajutorul militar destinat tarii, relateaza AFP. in niciun caz nu este.

O imagine jenanta pentru Statele Unite

Impasul bugetar din Statele Unite, l-a fortat pe presedintele Barack Obama sa anuleze o vizita in tarile din Asia de Est si de a nu participa la APEC Cooperarea Economica Asia-Pacific), unde in locul sau a fost trimis secretarul de stat John Kerry.

Samsung nu mai poate vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete

Samsung Electronics nu mai are dreptul de a vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de.

Premierul Victor Ponta evita un raspuns concret intrebat despre vizita in Statele Unite ale Americii: Nu stiu daca va fi vreo vizita

Premierul Victor Ponta a relativizat marti eventualitatea unei vizite in Statele Unite ale Americii in acest an, dupa ce in urma cu o saptamana confirmase acest lucru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )