Libnet.ro
UNICEF

14:30

ASIROM Vienna Insurance Group are un nou director pentru Sucursala Vrancea

România Liberă România Liberă,
ASIROM Vienna Insurance Group are un nou director pentru Sucursala Vrancea

Mugurel Cosmin Malureanu va prelua conducerea sucursalei Vrancea a companiei Asigurarea Romaneasca ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a pensionarii directorului actual Dumitru Marica, dupa 10 ani de activitate in cadrul companiei. continuă pe România Liberă

Regia Autonoma de Transport Bucuresti are un nou director

Regia Autonoma de Transport Bucuresti are un nou director - Vincentiu Daniel Antonescu. Fostul director, Daniel Florentin Doman si-a dat demisia, potrivit unui comunicat emis de Regie.

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Omniasig, despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat marti Omniasig Vienna Insurance Group.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )