Libnet.ro
UNICEF

00:08

Asociatia Oraselor din Romania sustine proiectului legii salarizarii unitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatia Oraselor din Romania sustine proiectului legii salarizarii unitare

Cu ocazia Adunarii Generale a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene, reprezentantii structurilor asociative ale judetelor, municipiilor, oraselor si comunelor si-au exprimat sustinerea proiectului legii salarizarii unitare promovat si supus dezbaterii de catre initiator, in forma adoptata de catre Senat, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Oraselor din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele zilei:Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina;Muftiul Cultului Musulman din Romania, despre proiectului moscheii din Bucuresti: Este prea grandios pentru pretentiile n

Bani pentru functii: Cum a ajuns fiul unui om de afaceri din Targoviste secretar de stat in subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, dupa ce Rovana Plumb a luat imprumut de la afacerist 63. 000 lei. In. Deconspirari tarzii. Dupa experienta atator decenii am putea spune ca, in ciuda legii si a unei institutii anume create, deconspirarea fostilor colaboratori ai.

Federatia sindicala Ambulanta anunta proteste impotriva legii salarizarii

Federatia sindicala Ambulanta anunta, pentru perioada urmatoare, proteste impotriva legii salarizarii bugetarilor. Sindicalistii sunt nemultumiti de faptul ca proiectului legii salarizarii personalului platit din fonduri publice care se gaseste in Parlamentul Romaniei, in procedura de legiferare, duce la scaderea veniturilor salariale ale personalului din serviciile de ambulanta, se arata intr-un comunicat.

CE avertizeaza Romania cu privire la riscurile legii salarizarii unitare si coruptiei

Comisia Europeana CE) a transmis, astazi, tarii noastre un avertisment cu privire la abaterea de la obiectivele bugetare pe termen mediu - celebrul MTO - se arata in Recomandarile specifice de tara. in document, Executivul comunitar atrage din nou atentia asupra legii unitare a salarizarii bugetarilor, care ridica riscuri asupra economiei tarii, si asupra nivelului inca ridicat al coruptiei.

Lia Olguta Vasilescu: Impactul Legii salarizarii este de 32 de miliarde de lei pana in 2020 si 43 miliarde pana in 2022

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, la dezbaterea din Senat privind proiectul Legii salarizarii, ca aceasta are ca obiectiv corectarea disfunctionalitatilor din sistemul de salarizare, precizand ca noua lege va duce la reducerea numarului de procese generate de legislatia in vigoare privind salarizarea in sectorul public. Vasilescu a estimat ca impactul bugetar al Legii salarizarii va fi de 43 de miliarde de lei pana in 2022.

Proiectul Legii salarizarii intra la vot in plenul Senatului. In comisia parlamentara de specialitate au fost majorate venituri in Educatie, Mediu si administratie publica

Plenul Senatului va dezbate si vota, luni, proiectul Legii salarizarii, dupa adoptarea, cu amendamente, in Comisia de munca in cursul saptamanii trecute, scrie News. ro. Senatorii au adus modificari proiectului initiat de PSD, majorand salariile alesilor locali, angajatilor din Garzile de mediu, din ANI, ANAF si din Educatie. Plenul Senatului este programat sa inceapa luni, la ora 16.

Conducerea Camerei a respins, pentru a doua oara, cererea PNL ca Viorel Stefan sa participe la Ora Guvernului pe tema Legii salarizarii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins din nou, marti, solicitarea grupului parlamentar PNL ca ministrul Finantelor, Viorel Stefan, sa fie invitat la Ora Guvernului pentru a da explicatii cu privire la sustenabilitatea financiara a implementarii legii salarizarii a personalului platit din fonduri publice, pe motiv ca proiectul numai ce a ajuns in Camera Deputatilor, neexistand o forma finala a acestuia.

Iohannis, atac la proiectul Legii salarizarii: Cred ca se va corecta. Sindicalistii au dreptate sa fie ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannnis a declarat, luni, ca spera ca proiectul Legii salarizarii sa fie corectat, adaugand ca, in forma actuala, sindicalistii au dreptate sa fie.

Raluca Turcan: PNL va solicita retrimiterea legii salarizarii la comisie, dezbaterile au fost o facatura

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PNL va solicita retrimiterea la comisia de specialitate a legii salarizarii, acuzand ca dezbaterile din Senat au fost o facatura, potrivit Agerpres.

Proiectul Legii salarizarii intra la vot in Senat

Plenul Senatului va dezbate si vota astazi proiectul Legii salarizarii, dupa adoptarea, cu amendamente, in Comisia de munca in cursul saptamanii trecute.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )