Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Procurorilor din Romania este impotriva modificarilor la legile Justitiei

România Liberă România Liberă,
Asociatia Procurorilor din Romania este impotriva modificarilor la legile Justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis marti CSM, ca aceste propuneri legislative modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei. continuă pe România Liberă

O veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din ROMANIA: Este vorba de Laurette... A inceput sa ... E CUMPLIT (FOTO)

Din pacate, o veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din Romania. Este vorba de celebra vedeta Laurette, impalicata intr-o relatie atipica cu afaceristul Ciprian Nistor, incarcerat la.

Retrograde, scrise in mare graba, cu vizibile necorelari si lacune. Magistratii din toata tara fac praf legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) si Asociatia Procurorilor din Romania critica in termeni extrem de duri modificarile la legile justitiei ce sunt prevazute in proiectele de lege.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii CSM) avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis astazi CSM, ca aceste propuneri legislative Modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei, conform Agerpres.

Asociatia Procurorilor cere CSM avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei: Pot afecta independenta justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistrafurii avizarea negativa a noului proiect de modificare a legilor Justitiei, aratand, intr-un punct de vedere transmis marti CSM, ca aceste propuneri legislative modifica substantial arhitectura sistemului judiciar si pot afecta independenta justitiei.

DOLIU in presa din Romania: Un cunoscut JURNALIST a incetat din viata

Presa din Romania este in stare de soc. Un cunoscut scriitor si jurnalist a incetat din viata la varsta de 76 de ani, anuntaCancan. Este vorba despre Victor Nita, jurnalist la.

Splitarea TVA poate duce la blocarea mediului de afaceri din Romania

Folosirea variantei maximale de splitare a tranzactiilor purtatoare de TVA ar putea sa duca la blocarea completa a mediului de business din Romania. Este concluzia unei discutii pe care Romania libera a avut-o cu consultantul fiscal Adrian Benta.

Ludovic Orban: Sunt solidar cu protestele de strada impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la manifestatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD.

Adunarea Generala a procurorilor din DIICOT respinge proiectul de modificare a Legilor Justitiei

Adunarea Generala a procurorilor din DIICOT a votat marti, cu o larga majoritate, impotriva proiectului de modificare a Legilor Justitiei, unul dintre motivele invocate fiind incoerenta procesului de dezbatere si consultare profesionala a magistratilor.

Federatia Solidaritatea Sanitara: 96% dintre salariatii din Sanatate sunt iMPOTRIVA mutarii contributiilor. 85% vor GREVA GENERALA

Aproximativ 96% dintre salariatii din Sanatate sunt impotriva transferului contributiilor angajatorului in salariul de baza al angajatului, iar 85% dintre ei considera necesara declansarea grevei.

Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai batrane mame din Romania, Adriana Iliescu, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Eliza are 12 ani si este o eleva model. Ea a castigat diplome la diverse olimpiade,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )