Libnet.ro
UNICEF

22:00

Asociatia Secular-Umanista din Romania anunta ca incepe campania Stop indoctrinarii religioase in scoli!

Hotnews Hotnews,
 Asociatia Secular-Umanista din Romania anunta ca incepe campania Stop indoctrinarii religioase in scoli!

Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) anunta ca demareaza si in acest an campania impotriva indoctrinarii religioase in scoli, printr-o actiune de informare a parintilor si elevilor asupra statutului orelor de religie. Saptamana aceasta, grupuri de voluntari impart materiale informative in scoli din Timisoara, Braila, Botosani si Bucuresti, informeaza ASUR intr-un comunicat remis HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

Canada, ingrijorata de rata inalta a criminalitatii in randul solicitantilor de azil romi, veniti din Romania

Agentia Serviciilor de Frontiera din Canada ASFC) se arata ingrijorata de rata inalta a criminalitatii in randul solicitantilor de azil romi ce vin din Romania. Potrivit unui raport citat de La Presse,.

Ce trasaturi are femeia ideala pentru barbatii din Romania.

Aproape jumatate dintre barbatii romani considera ca cele mai importante trei caracteristici ale unei femei sunt inteligenta, frumusetea fizica si personalitatea, arata un studiu privind preferintele barbatilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, in ceea ce priveste femeile, realizat de Cult Market Research. Acest studiu incearca sa raspunda la o intrebare controversata: ce-si doresc barbatii de la o femeie. Am facut o cercetare cantitativa, clasica, dar si una calitativa, .

A fost aleasa Miss Universe 2013 din Romania: Tanara are 26 de ani si este din Targoviste

S-a ales Miss Univers 2013 din Romania, care va reprezenta tara noastra la concursul international de la Moscova de pe 9 noiembrie. Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste este marea.

A fost aleasa Miss Univers 2013 din Romania: Tanara are 26 de ani si este din Targoviste (VIDEO)

S-a ales Miss Univers 2013 din Romania, care va reprezenta tara noastra la concursul international de la Moscova de pe 9 noiembrie. Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste este marea.

Orange si SES vor sa exporte serviciul de televiziune Orange TV din Romania si in alte tari

Compania de telecomunicatii Orange si operatorul de sateliti SES planuiesc sa exporte si in alte tari modelul serviciului de televiziune prin satelit Orange TV, care a fost lansat in luna iunie in Romania.

Cutremurul care a fost resimtit in mai multe orase din Romania. Ce intensitate a avut

Vecinii nostri ucraineni au fost zguduti in aceasta dimineata de un cutremur care s-a resimtit in mai multe localitati de la malul Marii Negre. Locuitorii din Navodari, Ovidiu sau Mamaia confirma ca au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )