Libnet.ro
UNICEF

00:08

Orange si SES vor sa exporte serviciul de televiziune Orange TV din Romania si in alte tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange si SES vor sa exporte serviciul de televiziune Orange TV din Romania si in alte tari

Compania de telecomunicatii Orange si operatorul de sateliti SES planuiesc sa exporte si in alte tari modelul serviciului de televiziune prin satelit Orange TV, care a fost lansat in luna iunie in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Canada, ingrijorata de rata inalta a criminalitatii in randul solicitantilor de azil romi, veniti din Romania

Agentia Serviciilor de Frontiera din Canada ASFC) se arata ingrijorata de rata inalta a criminalitatii in randul solicitantilor de azil romi ce vin din Romania. Potrivit unui raport citat de La Presse,.

Pamela Anderson, impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania

Pamela Anderson se alatura actritei Brigitte Bardot, in campania declansata impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania. Cele doua artiste au trimis o scrisoare deschisa Presedintelui.

Prima nunta intre homosexuali din Romania, difuzata de Pro TV: o ceremonie simbolica urmarita de 1,5 milioane de telespectatori

Prima nunta intre homosexuali oficializata si transmisa pe TV in Romania, fie ea si fara valoare in fata legii romanesti, a fost difuzata, joi seara, de Pro TV, televiziunea cu cea mai mare audienta din Romania. Ultima editie a emisiunii Patru nunti si o provocare, promovata de mai multa vreme de trustul Pro, a fost urmarita de 1,5 milioane de romani si a starnit unele controverse in mediul online.

A fost aleasa Miss Universe 2013 din Romania: Tanara are 26 de ani si este din Targoviste

S-a ales Miss Univers 2013 din Romania, care va reprezenta tara noastra la concursul international de la Moscova de pe 9 noiembrie. Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste este marea.

A fost aleasa Miss Univers 2013 din Romania: Tanara are 26 de ani si este din Targoviste (VIDEO)

S-a ales Miss Univers 2013 din Romania, care va reprezenta tara noastra la concursul international de la Moscova de pe 9 noiembrie. Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste este marea.

Belgienii, indignati de eutanasierea maidanezilor din Romania: Se face apel la proteste pe internet

Eutanasierea maidanezilor din Romania este aspru criticata de opinia publica belgiana, care considera acest lucru drept o mizerie aruncata pe fata democratiei. in acest context, sambata viitoare.

Noi reguli de disciplina in scolile din Romania. Elevii ar putea fi controlati in ghiozdane

Elevii vor avea parte de mai multa siguranta in scoli, promite premierul Victor Ponta. Noi reguli de disciplina au fost deja introduse de inspectoratele scolare. Elevii ar putea fi controlati in ghiozdane, sa.

Gheorghe Piperea: Piata de capital din Romania trebuie sa isi schimbe atitudinea

In piata de capital din tara noastra este nevoie de o schimbare de atitudine, in sensul luptei pentru integritate si pentru combaterea fraudei, este de parere avocatul Gheorghe Piperea, managing partner al cabinetului de avocatura Piperea si Asociatii.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )