Libnet.ro
UNICEF

01:05

Belgienii, indignati de eutanasierea maidanezilor din Romania: Se face apel la proteste pe internet

B1 B1,
Belgienii, indignati de eutanasierea maidanezilor din Romania: Se face apel la proteste pe internet

Eutanasierea maidanezilor din Romania este aspru criticata de opinia publica belgiana, care considera acest lucru drept o mizerie aruncata pe fata democratiei. in acest context, sambata viitoare. continuă pe B1

Un europarlamentar italian contesta legea privind eutanasierea maidanezilor din Romania

Eurodeputatul liberal italian Andrea Zanoni afirma ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu pentru a exprima nemultumirea fata de legea privind eutanasierea maidanezilor, politicianul adresandu-se.

Un europarlamentar italian contesta legea privind eutanasierea maidanezilor din tara noastra

Eurodeputatul liberal italian, Andrea Zanoni, afirma ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu pentru a exprima nemultumirea fata de legea privind eutanasierea maidanezilor, conform surselor de presa.

Belgienii protesteaza fata de eutanasierea maidanezilor in Romania

Opinia publica belgiana pare a fi indignata de legea din Romania care permite eutanasierea maidanezilor, iar sambata viitoare este programat un miting de protest la Bruxelles, scrie Mediafax .

Deputatii bistriteni au votat pentru eutanasierea maidanezilor

Cainii maidanezi au creat controverse in toata tara in ultimele zile, agitatia determinand Camera Deputatilor sa adopte o lege care sa reglementeze situatia. Deputatii care reprezinta bistritenii in Parlament au votat pentru eutanasierea maidanezilor, cu exceptia social-democratilor Daniel Suciu si Doina Pana care nu au votat.

HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100. 000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte.

Corlatean face apel la politicienii maghiari sa-si tempereze interesul electoral prea ...

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, la Digi 24, referitor la relatiile Romaniei cu Ungaria, ca spera sa gaseasca la tara vecina un partener corect si onest si ca face apel la politicienii maghiari sa-si tempereze interesul electoral prea ascutit pentru cetatenii romani de etnie maghiara. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei Pentru noi, .

Fundatia Brigitte Bardot anunta ca studiaza posibilitatile de recurs la legea privind cainii maidanezi din Romania

Fundatia Brigitte Bardot studiaza recursurile posibile la nivel national si european pentru a impiedica uciderea cainilor maidanezi, dupa ce Parlamentul roman a aprobat o lege ce permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi. In timp ce ancheta nu a facut inca lumina asupra circumstantelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul roman raspunde orbeste si precipitat dorintei presedintelui Traian Basescu de a ucide cainii maidanezi din Romania, afirma fundatia, referindu-se la moartea unui copil in varsta de patru ani, muscat de caini fara stapan, la Bucuresti, potrivit Mediafax.

Pamela Anderson, impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania

Pamela Anderson se alatura actritei Brigitte Bardot, in campania declansata impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania. Cele doua artiste au trimis o scrisoare deschisa Presedintelui.

Prima nunta intre homosexuali din Romania, difuzata de Pro TV: o ceremonie simbolica urmarita de 1,5 milioane de telespectatori

Prima nunta intre homosexuali oficializata si transmisa pe TV in Romania, fie ea si fara valoare in fata legii romanesti, a fost difuzata, joi seara, de Pro TV, televiziunea cu cea mai mare audienta din Romania. Ultima editie a emisiunii Patru nunti si o provocare, promovata de mai multa vreme de trustul Pro, a fost urmarita de 1,5 milioane de romani si a starnit unele controverse in mediul online.

Franta: O tabara insalubra locuita de familii originare din Romania a fost evacuata

O tabara insalubra din sud-estul Frantei ce era locuita de familii originare din Romania a fost evacuata, luni, potrivit Le Dauphine Libere. Timp de un an si jumatate, familii originare din Romania au.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )