Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii bistriteni au votat pentru eutanasierea maidanezilor

Adevărul Adevărul,
Deputatii bistriteni au votat pentru eutanasierea maidanezilor

Cainii maidanezi au creat controverse in toata tara in ultimele zile, agitatia determinand Camera Deputatilor sa adopte o lege care sa reglementeze situatia. Deputatii care reprezinta bistritenii in Parlament au votat pentru eutanasierea maidanezilor, cu exceptia social-democratilor Daniel Suciu si Doina Pana care nu au votat. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in.

Presedintele PNL Olt, Gigel Stirbu: Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor

Problema cainilor fara stapan incepe sa-i acapareze, incet-incet, si pe politicienii din judetul Olt. Presedintele interimar al filialei PNL Olt, deputatul Gigel Stirbu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va vota pentru eutanasierea maidanezilor in ziua in care legea pe aceasta tema va fi supusa aprobarii in plen.

Referendumul local pentru eutanasierea maidanezilor, anulat

Dupa ce primarul Capitalei Sorin Oprescu a cerut anularea referendumului local pentru eutanasierea cainilor maidanezi, Consiliul General al Capitalei a decis, miercuri, ca organizarea consultarii populatiei nu va mai avea loc.

Corneliu Vadim Tudor respinge eutanasierea maidanezilor: Nu inteleg cum o tara membra a UE a devenit frontiera salbatica a Europei

Corneliu Vadim Tudor a declarat marti seara, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca nu este de acord cu votul dat in Parlament, acela de a eutanasia cainii fara stapan daca acestia nu sunt adoptati in.

Eutanasierea Maidanezilor, adoptata de Primaria Capitalei.

Consilierii Generali ai Capitalei au decis, marti, ca maidanezii sa fie eutanasiati in 7 zile de la prindere. Decizia vine dupa ce, luni seara, comisiile parlamentare au decis un termen de 14 zile in acest sens, proiectul de lege aflandu-se astazi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, informeaza B1TV. Zeci de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva acestei legi. CITESTE SI: Iubitorii maidanezilor au iesit pe strazi. Oamenii nu sunt de acord cu legea privind eutanasierea .

Sorin Oprescu cere anularea referendumului privind eutanasierea maidanezilor: Legea ne permite sa actionam

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca referendumul legat de eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc, si asta pentru ca Parlamentul s-a mobilizat si a adoptat o lege.

Mihaela Radulescu SUSTINE eutanasierea maidanezilor: Am ajuns vagabonzii Europei.

Mihaela Radulescu acuza politicienii romani ca sunt incapabili sa gestioneze problema cainilor maidanezi din Romania. Prima prioritate ar fi strangerea urgenta a tuturor cainilor fara stapan de pe strazi. Pe loc si fara balbaieli de organizare. Nu trebuie sa inventam mersul pe jos, ci doar sa constatam ca nicaieri in occident NU EXISTA CAINI VAGABONZI ! Si in niciun caz, MULTIPLE HAITE DE CAINI AGRESIVI ! Si pentru asta nu avem nevoie doar de legi, ci si de bun simt si spirit civic, mai ales .

Primaria Capitalei a rupt protocolul incheiat cu fundatia Vier Pfoten pentru sterilizarea maidanezilor. Se vor apuca de omorat caini

Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan a suspendat protocolul pentru sterilizarea cainilor maidanezi incheiat cu fundatia Vier Pfoten si a cerut ONG-ului sa paraseasca imediat adapostul de caini al municipalitatii de pe bd. Tehodor Pallady unde steriliza cainii, potrivit unui anunt facut de fundatie. Potrivit Vier Pfoten, municipalitatea a luat aceasta decizie pentru a putea eutanasia cainii. In perioada 2010-2013, Vier Pfoten a sterilizat peste 6000 de caini in Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )