Libnet.ro
UNICEF

06:00

Corneliu Vadim Tudor respinge eutanasierea maidanezilor: Nu inteleg cum o tara membra a UE a devenit frontiera salbatica a Europei

B1 B1,
Corneliu Vadim Tudor respinge eutanasierea maidanezilor: Nu inteleg cum o tara membra a UE a devenit frontiera salbatica a Europei

Corneliu Vadim Tudor a declarat marti seara, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca nu este de acord cu votul dat in Parlament, acela de a eutanasia cainii fara stapan daca acestia nu sunt adoptati in. continuă pe B1

Corneliu Vadim Tudor afirma ca George Becali ar trebui eliberat

Corneliu Vadim Tudor a lansat luni seara, in plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, un apel la eliberarea omului de afaceri George Becali, afirmand ca acesta a fost condamnat in niste dosare inventate pentru ca cineva a dorit sa puna mana pe echipa de fotbal Steaua in scop electoral.

Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare

Corneliu Vadim Tudor e bun de plata. Consiliul National Antidiscriminare l-a amendat cu trei mii de lei pentru jignirile aduse fostei sale colege de partid, Anca Carcu. Fostul presedinte al PRM a fost sanctionat.

Lovitura neasteptata pentru tribunul Vadim Tudor. Nu se astepta la o asemenea decizie

Vadim Tudor pare sa se razboiasca cu toata lumea. Focoasa PRM-ista, Anca Carcu, membra a filialei PRMBistrita Nasaud pretinde ca a castigat procesul impotriva lui Corneliu Vadim Tudor. Mai exact, este.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in.

Presedintele PNL Olt, Gigel Stirbu: Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor

Problema cainilor fara stapan incepe sa-i acapareze, incet-incet, si pe politicienii din judetul Olt. Presedintele interimar al filialei PNL Olt, deputatul Gigel Stirbu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va vota pentru eutanasierea maidanezilor in ziua in care legea pe aceasta tema va fi supusa aprobarii in plen.

Eutanasierea Maidanezilor, adoptata de Primaria Capitalei.

Consilierii Generali ai Capitalei au decis, marti, ca maidanezii sa fie eutanasiati in 7 zile de la prindere. Decizia vine dupa ce, luni seara, comisiile parlamentare au decis un termen de 14 zile in acest sens, proiectul de lege aflandu-se astazi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, informeaza B1TV. Zeci de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva acestei legi. CITESTE SI: Iubitorii maidanezilor au iesit pe strazi. Oamenii nu sunt de acord cu legea privind eutanasierea .

Sorin Oprescu cere anularea referendumului privind eutanasierea maidanezilor: Legea ne permite sa actionam

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca referendumul legat de eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc, si asta pentru ca Parlamentul s-a mobilizat si a adoptat o lege.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )