Libnet.ro
UNICEF

08:00

Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare

B1 B1,
Corneliu Vadim Tudor, amendat cu 3.000 de lei pentru discriminare

Corneliu Vadim Tudor e bun de plata. Consiliul National Antidiscriminare l-a amendat cu trei mii de lei pentru jignirile aduse fostei sale colege de partid, Anca Carcu. Fostul presedinte al PRM a fost sanctionat. continuă pe B1

Apelativul prostituata i-a adus lui Vadim Tudor o amenda de 3000 de lei. Anca Carcu a castigat prima batalie cu tribunul

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a sanctionat pe europarlamentarul Vadim Tudor cu 3000 de lei pentru ca a numit-o prostituata in repetate randuri pe fosta candidata la parlamentare Anca Carcu.

Lovitura neasteptata pentru tribunul Vadim Tudor. Nu se astepta la o asemenea decizie

Vadim Tudor pare sa se razboiasca cu toata lumea. Focoasa PRM-ista, Anca Carcu, membra a filialei PRMBistrita Nasaud pretinde ca a castigat procesul impotriva lui Corneliu Vadim Tudor. Mai exact, este.

Sectorul 1: Amenzi de 2.500 de lei pentru persoanele care adopta caini si ii lasa pe strada

Persoanele care au adoptat un caine de la Centrul Teritorial de Adapostire si Protectie Temporara, situat in Bucuresti, risca amenzi de 2500 lei daca se constata ca animalul luat in adoptie nu se afla la adresa de domiciliu, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 1.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )