Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sectorul 1: Amenzi de 2.500 de lei pentru persoanele care adopta caini si ii lasa pe strada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul 1: Amenzi de 2.500 de lei pentru persoanele care adopta caini si ii lasa pe strada

Persoanele care au adoptat un caine de la Centrul Teritorial de Adapostire si Protectie Temporara, situat in Bucuresti, risca amenzi de 2500 lei daca se constata ca animalul luat in adoptie nu se afla la adresa de domiciliu, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 1. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 1 a majorat amenzile pentru cei care adopta caini si ii lasa pe strada

Persoanele care au adoptat caini de la adapostul Sectorului 1 si i-au lasat pe strada vor fi amendati cu 2. 500 de lei, potrivit unei hotarari adoptate vineri a Consiliul Local, informeaza Mediafax.

Plafonarea achizitiei de teren agricol pentru persoanele fizice nu este o masura discriminatorie

Limitarea achizitiei de teren agricol pentru persoanele fizice la 100 de hectare, prevazuta intr-un proiect de lege ce ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, nu reprezinta o masura discriminatorie sau contrara prevederilor Constitutiei, este de parere ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

ASPA a platit in opt luni numai 170.000 de lei pentru sterilizarea cainilor, desi are buget de 18,6 milioane de lei

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Aninmalelor, institutia care ar trebui sa aiba grija de cainii maidanezi, a cheltuit numai 170. 000 de lei pentru sterilizarea cainilor in primele 8 luni ale.

Primaria din Deveselu are nevoie de peste 5 milioane lei pentru investitiile in infrastructura

Administratia locala din comuna Deveselu asteapta fonduri guvernamentale de peste 5 milioane lei pentru a putea finaliza si pune in functiune sistemele de alimentare cu apa si canalizare pana la 1 noiembrie anul acesta, asa cum s-a estimat initial, afirma primarul localitatii, Ion Aliman.

Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane de lei pentru harta de zgomot a orasului

Primaria Capitalei va plati un circa 1,5 milioane de lei pentru realizarea hartii de zgomot din oras si realizarea unui plan de reducere a acestuia, potrivit site-ului public de licitatii. Licitatia a fost catigata de asocierea Accon Environmental Consultans si Accon GmbH. Primaria mai are o harta de zgomot, facuta in 2007. Arterele cu cel mai ridicat nivel de zgomot sunt in general marile bulevarde.

Moartea lui Ionut declaseaza referendumul. Ce mesaj are tatal copilului ucis de caini pentru cei care se simt cu constiinta impacata

Tatal copilului ucis de haita de maidanezi are un singur mesaj pentru cei care se simt cu constiinta impacata: sa vina sa vada cum arata trupul baiatului. Pana si legistii s-au ingrozit. Doar talpile i-.

2.500 de lei, noua amenda pentru bucurestenii din Sectorul 1 care abandoneaza caini adoptati

Primaria Sectorului 1 a anuntat ca ii va sanctiona cu o amenda de 2. 500 de lei pe cei care adopta caini si ii lasa pe strada. Aceasta masura a fost aprobata, vineri, intr-o sedinta extraordinara.

ANT: Amenzi de 1,24 milioane de lei pentru unitati de cazare si agentii de turism

Autoritatea Nationala pentru Turism a retras, in luna august, cinci licente de turism si trei certificate de clasificare si a dat amenzi contraventionale totale de 1,23 milioane de lei, in urma unor controale la unitatile cazare si alimentatie publica, precum si la agentii de turism.

Sectorul lui Ontanu, raiul maidanezilor. Cei care locuiesc in zona dau vina pe voluntarii unui ONG, primaria ridica din umeri

Un maidanez pe metru patrat. Nu este o expozitie canina, ci realitatea de pe strazile din sectorul 2 al Capitalei. Chiar langa raul Colentina, zona este impanzita de caini fara stapan gata oricand sa.

ADIBI: Finantare nerambursabila de 18,4 milioane lei pentru interventii in regiunea Bucuresti-Ilfov

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti- Ilfov ADIBI) a anuntat, azi, in cadrul unei conferinte de presa, inceperea activitatilor proiectului Dezvoltarea si dotarea serviciilor specializate pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti- Ilfov, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )