Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mihaela Radulescu SUSTINE eutanasierea maidanezilor: Am ajuns vagabonzii Europei.

România Liberă România Liberă,
Mihaela Radulescu SUSTINE eutanasierea maidanezilor: Am ajuns vagabonzii Europei.

Mihaela Radulescu acuza politicienii romani ca sunt incapabili sa gestioneze problema cainilor maidanezi din Romania. Prima prioritate ar fi strangerea urgenta a tuturor cainilor fara stapan de pe strazi. Pe loc si fara balbaieli de organizare. Nu trebuie sa inventam mersul pe jos, ci doar sa constatam ca nicaieri in occident NU EXISTA CAINI VAGABONZI ! Si in niciun caz, MULTIPLE HAITE DE CAINI AGRESIVI ! Si pentru asta nu avem nevoie doar de legi, ci si de bun simt si spirit civic, mai ales . continuă pe România Liberă

Mihaela Radulescu, din nou in patul lui Dan Chisu. A filmat alaturi de fostul iubit pentru un nou film romanesc!

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in patul fostului ei iubit, Dan Chisu. Cei doi fac parte din distributia unui nou film romanesc despre care Mihaela sustine ca va fi o comedie care merita vazuta. Continue reading .

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in.

Presedintele PNL Olt, Gigel Stirbu: Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor

Problema cainilor fara stapan incepe sa-i acapareze, incet-incet, si pe politicienii din judetul Olt. Presedintele interimar al filialei PNL Olt, deputatul Gigel Stirbu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va vota pentru eutanasierea maidanezilor in ziua in care legea pe aceasta tema va fi supusa aprobarii in plen.

Referendum in Bucuresti pentru eutanasierea maidanezilor pe 6 octombrie. Primaria va cheltui 6 milioane de lei, o treime din bugetul alocat gestionarii cainilor

Consiliul General a aprobat propunerea primarului Sorin Oprescu de organizare a unui referendum in Bucuresti pe 6 octombrie, in care bucurestenii vor fi intrebati daca sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor care nu au fost adoptati dupa 7 zile de la prindere. Cheltuielile bugetate pentru referendum sunt de 6 milioane de lei.

Te rog sa mi-o pui! Asta e moda la Monaco! Dialog spumos intre Teo si Mihaela Radulescu in platoul emsiunii TEO Show!

Mihaela Radulescu se numara printre invitatii pe care Teo Trandafir i-a avut astazi, in prima editie a emisiunii TEO Show de la Kanal D. Intalnirea dintre cele doua vedete a facut deliciul telespectatorilor, iar tinuta extrem de sexy purtata de Mihaela Radulescu s-a bucurat de aprecierile tuturor! Continue reading .

Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil?

Mihaela Radulescu a lasat loc de interpretari dupa ce a declarat in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D ca de la o vreme barbatii care o admira au sanse sa ii devina iubiti. Continue reading .

Mihaela Radulescu, despre greselile femeilor in casnicie! Un subiect doar pentru femeile si barbatii care se iubesc inteligent!

Mihaela Radulescu subliniaza cat de important este pentru o femeie maritata sa aiba grija sa fie sexy si sa isi surprinda barbatul in gospodarie. Parfumul, portjartierul si furoul din dantela neagra sunt recomandarile ei pentru o relatie de iubire inteligenta. Continue reading .

Sondaj: Aproape 75% din bucuresteni ar vota la referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Aproape trei sferturi dintre bucuresteni ar vota la referendum pentru eutanasierea cainilor fara stapani, iar 54% cred ca aceasta este singura varianta pentru rezolvarea problemei, potrivit unui sondaj de opinie.

Cantaretul Mihai Constantinescu nu doreste eutanasierea maidanezilor: Autoritatile sunt vinovate pentru moartea copilului

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste eutanasierea cainilor vagabonzi, iar cantaretul Mihai Constantinescu face parte din tabara celor care spun ca uciderea lor nu reprezinta cea mai buna solutie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )