Libnet.ro
UNICEF

08:00

Referendum in Bucuresti pentru eutanasierea maidanezilor pe 6 octombrie. Primaria va cheltui 6 milioane de lei, o treime din bugetul alocat gestionarii cainilor

Hotnews Hotnews,
 Referendum in Bucuresti pentru eutanasierea maidanezilor pe 6 octombrie. Primaria va cheltui 6 milioane de lei, o treime din bugetul alocat gestionarii cainilor

Consiliul General a aprobat propunerea primarului Sorin Oprescu de organizare a unui referendum in Bucuresti pe 6 octombrie, in care bucurestenii vor fi intrebati daca sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor care nu au fost adoptati dupa 7 zile de la prindere. Cheltuielile bugetate pentru referendum sunt de 6 milioane de lei. continuă pe Hotnews

Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu este de acord cu organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor deoarece vointa cetatenilor este clara in ceea ce priveste aceasta problema. Nu sunt de acord cu organizarea referendumului pentru ca nu are ce sa comunice nou despre vointa bucurestenilor. Niciun bucurestean, nici macar iubitorii de caini, printre care ma numar si eu, nu vor sa vada caini pe strada, a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a mai declarat ca nu legislatia .

Sondaj: Aproape 75% din bucuresteni ar vota la referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Aproape trei sferturi dintre bucuresteni ar vota la referendum pentru eutanasierea cainilor fara stapani, iar 54% cred ca aceasta este singura varianta pentru rezolvarea problemei, potrivit unui sondaj de opinie.

Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

Cazul copilului sfasiat de caini ia amploare si in mediul online. Pe internet, a aparut o petitie care sustine eutanasierea maidanezilor, daca nu sunt adoptati in 30 de zile. Oamenii cred ca trebuie.

Oprescu propune ca referendumul pentru eutanasierea maidanezilor sa fie pe 6 octombrie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca va propune consilierilor generali ca referendumul privind eutanasierea canilor fara stapan sa aiba loc pe 6 octombrie, pana atunci animelele.

Primarul Capitalei face referendum local pentru eutanasierea maidanezilor. Oprescu, cu ochii in lacrimi: Iertati-ne pe toti!

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a facut primele declaratii, in cadrul unei conferinte de presa, despre tragedia de luni, atunci cand un copil de patru ani a fost ucis de o haita de maidanezi. Primarul Sorin Oprescu a decis organizarea referendumului local privind eutanasierea maidanezilor pe 29 septembrie.

Basescu cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru eutanasierea maidanezilor neadoptati

Presedintele Traian Basescu a facut un apel la Guvern, marti, sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care persoanele care doresc sa adopte cainii maidanezi, iar animalele.

Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi.

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Consiliul general al Capitalei A APROBAT referendumul pentru eutanasierea cainilor.

Consiliul general al Capitalei a aprobat organizare in 6 octombrie a referendumului pentru eutanasierea cainilor. Bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, informeaza Mediafax. Grupul consilierilor PDL a parasit sala inaintea votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) privind organizarea referendumului local, singurii care au votat impotriva fiind consilierii .

S-a votat: referendum pentru maidanezi, pe 6 octombrie. Costuri: sase milioane de lei, o treime din bugetul ASPA

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, cu majoritate de voturi, organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor. in ciuda disputelor politice din timpul sedintei, toti alesii au cazut de acord in ceea ce priveste consultarea publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )