Libnet.ro
UNICEF

10:30

Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu este de acord cu organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor deoarece vointa cetatenilor este clara in ceea ce priveste aceasta problema. Nu sunt de acord cu organizarea referendumului pentru ca nu are ce sa comunice nou despre vointa bucurestenilor. Niciun bucurestean, nici macar iubitorii de caini, printre care ma numar si eu, nu vor sa vada caini pe strada, a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a mai declarat ca nu legislatia . continuă pe România Liberă

Oprescu propune ca referendumul pentru eutanasierea maidanezilor sa fie pe 6 octombrie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca va propune consilierilor generali ca referendumul privind eutanasierea canilor fara stapan sa aiba loc pe 6 octombrie, pana atunci animelele.

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

Cazul copilului sfasiat de caini ia amploare si in mediul online. Pe internet, a aparut o petitie care sustine eutanasierea maidanezilor, daca nu sunt adoptati in 30 de zile. Oamenii cred ca trebuie.

Basescu cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru eutanasierea maidanezilor neadoptati

Presedintele Traian Basescu a facut un apel la Guvern, marti, sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care persoanele care doresc sa adopte cainii maidanezi, iar animalele.

Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi.

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi iNTREBAREA de la referendumul despre eutanasierea ...

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi intrebarea de la referendumul despre eutanasierea cainilor fara stapan. Am decis formula prin care vom consulta populatia. Maine vom propune spre adoptare intrebarea. Intrebarea de la referendum va fi: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe domeniul public al municipiului Bucuresti si nerevendicati in termenul prevazut de lege? Termenul prevazut de lege este de sapte zile, a declarat Sorin Oprescu. Primarul Capitalei .

Sorin Oprescu: La referendum, pe 6 octombrie, cetatenii vor fi intrebati daca sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor daca nu sunt adoptati in 7 zile

Primarul general Sorin Oprescu a anuntat joi ca supune in sedinta de vineri a Consiliului General intrebarea la care bucurestenii vor trebui sa raspunda in cadrul referendumului: Sinteti de acord cu eutanasierea ciinilor fara detinator capturati pe teritoriul Bucurestiului si neadoptati in 7 zile?. Vom reveni cu amanunte.

Oprescu vrea referendum privind eutanasierea maidanezilor: Voi face exact ce decide populatia

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la sediul Primariei Capitalei, ca sustine infiintarea unui referendum local in ceea ce priveste situatia cainilor maidanezi. Referendumul ar putea fi.

Oprescu a propus intrebarea la care vor raspunde bucurestenii la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi. Cand ar putea avea loc referendumul

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca va propune in CGMB ca bucurestenii sa raspunda la referendum la intrebarea: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe.

Romania in Evul Mediu: Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in Cartierul Tei din Bucuresti. Retrospectiva a 20 de ani de balbe politice, juridice si bani aruncati pe fereastra pentru apararea maidanezilor

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini, luni, in cartierul Tei din Bucuresti, pe un teren privat. In Capitala sunt circa 65. 000 de caini fara stapan, potrivit unui inventar facut de Primaria Capitalei, institutia care trebuie conform legii sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema. Anul trecut au fost muscate 16. 000 de persoane cu, 3. 231 mai multe decat in 2011, potrivit datelor de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Din 2008, legea interzice eutanasierea cainilor fara stapan, autoritatile locale fiind obligate sa sterilizeze patrupedele si sa-i tina in adaposturi sau sa-i elibereze pe strada. La cei 65. 000 de caini din Bucuresti, Primaria Capitalei are doua adaposturi care totalizeaza 700 de locuri. Vezi aici retrospectiva celor mai importante evenimente legate de cainii maidanezi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )