Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii. continuă pe Adevărul

Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu este de acord cu organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor deoarece vointa cetatenilor este clara in ceea ce priveste aceasta problema. Nu sunt de acord cu organizarea referendumului pentru ca nu are ce sa comunice nou despre vointa bucurestenilor. Niciun bucurestean, nici macar iubitorii de caini, printre care ma numar si eu, nu vor sa vada caini pe strada, a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a mai declarat ca nu legislatia .

Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi.

Petitie in mediul online pentru eutanasierea maidanezilor din Capitala

Cazul copilului sfasiat de caini ia amploare si in mediul online. Pe internet, a aparut o petitie care sustine eutanasierea maidanezilor, daca nu sunt adoptati in 30 de zile. Oamenii cred ca trebuie.

Oprescu vrea referendum privind eutanasierea maidanezilor: Voi face exact ce decide populatia

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la sediul Primariei Capitalei, ca sustine infiintarea unui referendum local in ceea ce priveste situatia cainilor maidanezi. Referendumul ar putea fi.

Crin Antonescu nu vrea referendum pe tema cainilor maidanezi: E clar ca oamenii nu-i vor pe strazi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu este de acord cu propunerea primarului general, Sorin Oprescu, de a organiza un referendum in Bucuresti pe tema cainilor vagabonzi, aratand ca vointa cetatenilor este.

Oprescu propune ca referendumul pentru eutanasierea maidanezilor sa fie pe 6 octombrie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca va propune consilierilor generali ca referendumul privind eutanasierea canilor fara stapan sa aiba loc pe 6 octombrie, pana atunci animelele.

Oprescu vrea REFERENDUM pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ...

Primarul Sorin Oprescu vrea sa omoare cainii vagabonzi de pe strazile Capitalei, insa vrea sa-i intrebe mai intai pe bucuresteni. Edilul a declarat, miercuri, ca vrea sa organizeze un referendum, in acest sens. Locuitorii Bucurestiului isi vor putea exprima opinia in ultima duminica din luna septembrie sau in prima din octombrie. CITITI SI : Primele declaratii ale lui SOrin Oprescu dupa tragedia din Parcul Tei Este regretabil sa constatam ca acest evenimet tragic ne arata cat de serioasa si .

Crin Antonescu: E mai logic ce a propus Basescu privind cainii. La ce facem referendum?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Basescu cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru eutanasierea maidanezilor neadoptati

Presedintele Traian Basescu a facut un apel la Guvern, marti, sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care persoanele care doresc sa adopte cainii maidanezi, iar animalele.

Crin Antonescu: Suntem siliti sa recurgem la eutanasierea cainilor. Este mai logic ce a spus Basescu, macar o luam pe o cale

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, joi la pranz, ca Principial, eu nu sunt pentru eutanasiere, dar in situatia practica, ma tem ca nu avem cum sa rezolvam aceasta problema, nu avem logistica, fondurile, pentru ca s-au pierdut atatia ani, pentru ca ea se putea rezolva. Acum, ma tem ca suntem siliti sa recurgem si la eutanasiere, cu durere in suflet. Presedintele Senatului a adaugat ca este mai logic ceea ce a propus Traian Basescu, respectiv adoptarea unei OUG, apreciind ca astfel macar o luam pe o cale, in opinia sa referendumul propus de Oprescu fiind inutil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )