Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Crin Antonescu: E mai logic ce a propus Basescu privind cainii. La ce facem referendum?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Zgonea, scrisoare catre Basescu: Salut ideea organizarii unui referendum pe tema Rosia Montana

Presedintele CamereiDeputatilor, ValeriuZgonea, i-a inaintat, marti, o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care isi manifesta interesul pentru organizarea unui referendum national pe tema.

Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un referendum pe acest subiect simultan cu europarlamentarele. La.

Crin Antonescu: Problema cainilor maidanezi nu tine de legislatie. Daca vrei sa-i ucizi, trebuie sa-i prinzi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este de parere ca problema privind cainii vagabonzi nu tine de legislatie si ca sunt municipii din tara care au facut progrese pentru a rezolva situatia chiar cu.

Crin Antonescu nu vrea referendum pe tema cainilor maidanezi: E clar ca oamenii nu-i vor pe strazi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu este de acord cu propunerea primarului general, Sorin Oprescu, de a organiza un referendum in Bucuresti pe tema cainilor vagabonzi, aratand ca vointa cetatenilor este.

Crin Antonescu: De ce sa facem referendum? E clar ca oamenii nu vor caini pe strazi. Primarii altor orase au rezolvat problema cu actuala legislatie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi dimineata, la Cluj Napoca, ca nu crede ca referendumul propus de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reprezinta o solutie pentru problema cainilor maidanezi. Liderul PNL a adaugat ca primarii altor orase au rezolvat problema cu actuala legislatie.

Ponta: Ideea unui referendum pe tema Rosia Montana mi se pare buna. Vreau sa explic ca proiectul nu este acelasi ca in 2011

Premierul Victor Ponta spune ca ideea unui referendum pe baza proiectului Rosia Montana este o idee foarte buna. Seful executivului a dorit sa faca anumite clarificari legate de acest proiect, care a iscat.

Predoiu, despre revizuirea Constitutiei: Crin Antonescu propune o gainarie politica

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, considera ca interesul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, fata de adoptarea legii de revizuire a Constitutiei este o gainarie politica care vine in contextul unui eveniment tragic, decesul unui copil muscat de caine.

Victor Ponta despre declaratia lui Crin Antonescu privind maidanezii: Politizarea este o porcarie. Asta a fost o prostie, cu ordonanta. Legea este la Camera Deputatilor, camera decizionala, si saptamana viitoare se va lua o decizie

Victor Ponta a spus joi politizarea este o porcarie atunci cind a fost intrebat cum comenteaza declaratia lui Crin Antonescu despre maidanezi. Crin Antonescu a declarat ca referendumul propus de Oprescu este inutil, e mai logica solutia cu Ordonanta de Urgenta propusa de Basescu. Ponta a respins inca o data sugestia presedintelui Basescu de a adopta o ordonanta de urgenta care sa permita eutanasierea, spunind ca prefera o lege, care este mai serioasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )