Libnet.ro
UNICEF

12:00

Predoiu, despre revizuirea Constitutiei: Crin Antonescu propune o gainarie politica

Adevărul Adevărul,
Predoiu, despre revizuirea Constitutiei: Crin Antonescu propune o gainarie politica

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, considera ca interesul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, fata de adoptarea legii de revizuire a Constitutiei este o gainarie politica care vine in contextul unui eveniment tragic, decesul unui copil muscat de caine. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Ne propunem ca pana la finele lunii decembrie sa adoptam in Senat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in prima sedinta a sesiunii de toamna, ca una dintre prioritatile legislative importante ale acestei Camere este adoptarea cel tarziu in luna decembrie a propunerii legislative privind revizuirea Constitutiei.

Crin Antonescu: Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca propune modificarea Regulamentului Senatului, prin adaugarea unei prevederi care sa ii impuna premierului sa discute cu parlamentarii o data pe luna.

Antonescu propune ca programul Senatului sa dureze toata saptamana

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, in prima sedinta a sesiunii de toamna, ca ar fi momentul ca Senatul sa aiba un program de lucru care sa se intinda pe durata intregii saptamani, iar activitatii din teritoriu sa ii fie alocata o saptamana din luna.

Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti ca Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie, referindu-se la situatia din Siria. Antonescu a mai spus ca majoritatea parlamentara sustine pozitia primului-ministru si atunci cand vorbim despre o interventie rapida si ferma cred ca lucrurile sunt clare.

Crin Antonescu: Pozitia exprimata de premier cu privire la Siria ar putea fi intarita printr-o dezbatere in Parlament

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu primul ministru Victor Ponta despre 'problema siriana', ca 'subscrie' total la pozitia exprimata de premier, 'pentru ca a fost adoptata in comun', si a adaugat ca ar putea fi intarita printr-o dezbatere parlamentara.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Crin Antonescu vine maine la Cluj

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent maine, 5 septembrie, la Cluj-Napoca. El va face o vizita la noua pista a Aeroportului International Cluj-Napoca, iar apoi va sustine declaratii de presa.

Stelian Tanase, referitor la declaratia lui Crin Antonescu: Mi-e teama ca s-a grabit

Istoricul Stelian Tanase a fost invitat marti seara la emisiunea Jurnalul de seara, unde a comentat declaratia lui Crin Antonescu referitoare la conflictul din Siria. Liderul PNL a afirmat astazi ca Romania se va afla in prima linie, alaturi de Statele Unite, in cazul unei interventii in Siria.

Crin Antonescu recunoaste: Gigi Becali, o greseala pentru PNL

Decizia de a-l aduce pe Gigi Becali in PNL a fost o greseala. O spune liderul PNL, Crin Antonescu intr-o discutie pe care a avut-o cu Ludovic Orban. Liberalul recunoaste ca trebuia sa se gandeasca mai mult si.

Politic Show: Cui ii e teama de Piata Universitatii: Basescu da sah cu referendumul invalidabil, Ponta ingroapa Rosia Montana in Parlament pana dupa prezidentiale; Crin Antonescu, in sedinta PNL cu usile inchise: Nu stiu daca PNL e cu adevarat la putere

Crin Antonescu: Propun modificarea Regulamentului Senatului: premierul sa vina in plen o ora pe luna. Am un proiect pe care doresc sa-l initiez si eu la Senat, de modificare a Regulamentului Senatului tot in acest sens. Fosta candidata la parlamentare Anca Circu a picat Bac-ul a doua oara. De vina este sistemul neperformant si prafuit. Pentru a doua oara, fosta candidata la parlamentare, a picat examenul maturitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2937 seconds )