Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil?

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil?

Mihaela Radulescu a lasat loc de interpretari dupa ce a declarat in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D ca de la o vreme barbatii care o admira au sanse sa ii devina iubiti. Continue reading . continuă pe ADPM

Te rog sa mi-o pui! Asta e moda la Monaco! Dialog spumos intre Teo si Mihaela Radulescu in platoul emsiunii TEO Show!

Mihaela Radulescu se numara printre invitatii pe care Teo Trandafir i-a avut astazi, in prima editie a emisiunii TEO Show de la Kanal D. Intalnirea dintre cele doua vedete a facut deliciul telespectatorilor, iar tinuta extrem de sexy purtata de Mihaela Radulescu s-a bucurat de aprecierile tuturor! Continue reading .

Mihaela Radulescu, din nou in patul lui Dan Chisu. A filmat alaturi de fostul iubit pentru un nou film romanesc!

Mihaela Radulescu a ajuns din nou in patul fostului ei iubit, Dan Chisu. Cei doi fac parte din distributia unui nou film romanesc despre care Mihaela sustine ca va fi o comedie care merita vazuta. Continue reading .

Mihaela Radulescu SUSTINE eutanasierea maidanezilor: Am ajuns vagabonzii Europei.

Mihaela Radulescu acuza politicienii romani ca sunt incapabili sa gestioneze problema cainilor maidanezi din Romania. Prima prioritate ar fi strangerea urgenta a tuturor cainilor fara stapan de pe strazi. Pe loc si fara balbaieli de organizare. Nu trebuie sa inventam mersul pe jos, ci doar sa constatam ca nicaieri in occident NU EXISTA CAINI VAGABONZI ! Si in niciun caz, MULTIPLE HAITE DE CAINI AGRESIVI ! Si pentru asta nu avem nevoie doar de legi, ci si de bun simt si spirit civic, mai ales .

Mihaela Radulescu, despre greselile femeilor in casnicie! Un subiect doar pentru femeile si barbatii care se iubesc inteligent!

Mihaela Radulescu subliniaza cat de important este pentru o femeie maritata sa aiba grija sa fie sexy si sa isi surprinda barbatul in gospodarie. Parfumul, portjartierul si furoul din dantela neagra sunt recomandarile ei pentru o relatie de iubire inteligenta. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )