Libnet.ro
UNICEF

13:30

Asociatia Societatilor de Leasing din Romania, pe cale sa se desfiinteze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatia Societatilor de Leasing din Romania, pe cale sa se desfiinteze

Asociatia Societatilor de Leasing din Romania ASLR), prezenta pe piata locala din 1996, ar putea fi desfiintata, pe fondul dificultatilor economice pe care le intampina majoritatea membrilor acesteia, potrivit unor surse din interiorul ASLR. continuă pe Ziarul Bursa

Asociatia Secular-Umanista din Romania: Actiunile Guvernului nu trebuie sa afecteze caracterul laic al statului

In contextul in care sistemul de invatamant este subfinantat, iar din spitale lipsesc pana si medicamentele si materialele de baza, . ) a angaja Statul sa suporte financiar cheltuielile extravagante ale cultelor religioase si, in special, ale Bisericii Ortodoxe, ridica serioase semne de intrebare privind adecvarea politicilor guvernamentale, sustine Asociatia Secular-Umanista din Romania. Reactia ASUR vine dupa ce premierul Victor Ponta a declarat, la inaugurarea Campusului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, ca era o obligatie din partea oricarui guvern al Romaniei sa sprijine aceasta lucrare.

Elena Basescu, in PE: Guvernul socialist din Romania continua sa puna piedici justitiei si luptei impotriva coruptiei

Vreau sa atrag atentia ca Guvernul socialist din Romania continua sa puna piedici justitiei si luptei impotriva coruptiei, a declarat, luni, Elena Basescu, in plenul Parlamentului European, cu ocazia.

Catalin Predoiu: Le spun tuturor din Romania ca nu mai e timp de pierdut. Aceasta putere are ganduri ascunse, din ce in ce mai stravezii

Prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu i-a indemnat, marti, pe romani sa ia atitudine fata de actuala putere, el afirmand, intr-o conferinta de presa, ca le transmite tututor din Romania ca nu mai e timp de pierdut. Aceasta putere are ganduri ascunse care devin din ce in ce mai stravezii, care nu au legatura cu o societate care are dreptul si legea la baza ei.

VIDEO Catalin Predoiu: Le spun tuturor din Romania ca nu mai e timp de pierdut. Aceasta putere are ganduri ascunse, din ce in ce mai stravezii

Prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu i-a indemnat, marti, pe romani sa ia atitudine fata de actuala putere, el afirmand, intr-o conferinta de presa, ca le transmite tututor din Romania ca nu mai e timp de pierdut. Aceasta putere are ganduri ascunse care devin din ce in ce mai stravezii, care nu au legatura cu o societate care are dreptul si legea la baza ei.

Cofondatorul Style Jukebox, o aplicatie asemanatoare iTunes: Utilizatorii din Romania sunt mai putini de 5%

Style Jukebox, o aplicatie o aplicatie freemium care permite ascultarea muzicii de oriunde si pe orice dispozitiv, are la doar un an de la lansare peste 80. 000 de utilizatori activi la nivel mondial, insa doar 5% sunt din Romania in timp ce aproape o.

Oficial european: Urmarim CU ATENTIE situatia PRESEI din Romania

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul MCV, a declarat comisarul european pentru Agenda Digitala, Neelie Kroes, raspunzand unei interpelari din partea.

Ambasadorul Olandei in Romania, Matthijsvan Bonzel: Numarul mare al sarcinilor in randul adolescentelor din Romania si al bolilor cu transmitere sexuala este ingrijorator

Numarul mare al sarcinilor in randul adolescentelor din Romania si al bolilor cu transmitere sexuala este ingrijorator, a declarat pentru HotNews. ro ambasadorul Olandei in Romania, Matthijsvan Bonzel. Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului, Ambasada Olandei impreuna cu Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul Euroregional pentru Initiative Publice si Societatea pentru Educatie Contraceptiva si Sexuala au organizat atelierul Drepturile sexuale si reproductive, drepturi ale tuturor. Intr-un scurt interviu acordat HotNews. ro pe aceasta tema, Matthijsvan Bonzel a afirmat ca guvernul Olandei urmareste cu interes implementarea in Romania a recomandarilor ONU cu privire la imbunatatirea drepturilor sexuale si reproductive.

Cel mai mare actionar bancar din Romania, scos la tabla de BCE.

Campioanele creditelor neperformante din Austria detin subsidiare importante in Romania. Erste, Raiffeisen sau UniCredit, alaturi de alte trei banci austriece administreaza, in total, credite cu probleme de peste 35 de miliarde euro. Ele au intrat in vizorul Bancii Centrale care va desfasura o ampla testare a celor mai mari banci din Europa. Un numar de sase mari banci austriece vor fi incluse in viitoarele teste de stres derulate de Banca Central-Europeana, arata cotidianul austriac. Erste .

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

George Maior: Amenintarea terorista din ultimii ani, din Romania, este in crestere

Amenintarea terorista din ultimii ani, din Romania, este in crestere, iar bugetul pentru securitatea nationala, de numai 0,17 la suta din PIB, reprezinta o involutie. Prezent astazi in fata parlamentarilor,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )