Libnet.ro
UNICEF

01:05

O asociatie din Romania cere legalizarea relatiilor intre persoane de acelasi sex

Antena3 Antena3,
O asociatie din Romania cere legalizarea relatiilor intre persoane de acelasi sex

O asociatie pentru drepturile comunitatilor gay cere recunoasterea legala cat mai urgenta de catre stat si de catre societatea romaneasca a relatiilor de cuplu dintre persoane de acelasi sex, sub. continuă pe Antena3

Comunitatea LGBT din Romania cere recunoasterea legala a relatiilor dintre persoane de acelasi sex

Asociatia MozaiQ, organizatie comunitara LGBT lesbiene, gay, persoane bisexuale si transgender), cere in numele membrilor sai si al altor persoane LGBT recunoasterea legala cat mai urgenta de catre stat si de catre societatea romaneasca a relatiilor de cuplu dintre persoane de acelasi sex, sub formacasatoriilor gay si a parteneriatelor civile.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

Mii de medicamente vor fi retrase din Romania, sute de mii de cutii si flacoane iau calea exportului

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania COPAC) atrage atentia asupra situatiei grave generate de lipsa medicamentelor, precizand ca autoritatile nu iau nicio masura si nu comunica public datele.

Patru jucatoare din Romania pe tabloul principal la Bucharest Open

Editia din 2016 a turneului WTA de la Bucuresti se va bucura de prezenta a patru jucatore din Romania pe tabloul principal.

Federatiile din Romania si Albania, vizate de proceduri disciplinare dupa incidente cauzate de fani

Federatiile de Fotbal din Romania si Albania sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente cauzate de suporteri in timpul meciului dintre cele doua nationale de aseara, de la Lyon, a informat, astazi, UEFA, potrivit unor surse din presa.

Opozitia din Bulgaria cere premierului explicatii pe tema flotei de la Marea Neagra

Cel mai mare partid de opozitie din Bulgaria, Partidul Socialist Bulgar, i-a chemat pe premierul Boiko Borisov si ministrii de externe si a apararii in Parlament pentru a oferi lamuriri despre propunerea.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Actorul Channing Tatum va produce un serial politist inspirat din Romania comunista a anilor 80

Actorul Channing Tatum va produce intr-un serial politist de comedie, a carui actiune se petrece in Romania comunista a anilor 1980. Povestea este centrata pe doi politisti care urmaresc sa.

Situatie alarmanta in sistemul medical: 82,3% din tinerii medici vor sa plece din Romania (VIDEO)

Peste 80 la suta din tinerii medici din Romania ar putea sa plece din tara. Acestia sunt nemultumiti de nivelul de salarizare, conditiile din unitatile medicale si orele suplimentare de munca, arata un.

GSP: 30% din copiii institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica

Un procent de 30% din totalul copiilor care sunt institutionalizati in casele de copii din Romania primesc medicatie psihiatrica, conform GSP, care citeaza date furnizate de Autoritatea pentru Protectia Copilului si care prezinta situatia dintr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )