Libnet.ro
UNICEF

13:00

ASPA anunta eutanasierea, ONG-urile ameninta cu plangeri penale

Adevărul Adevărul,
ASPA anunta eutanasierea, ONG-urile ameninta cu plangeri penale

Razvan Bancescu, coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Protectia si Supravegherea Animalelor ASPA) a declarat, joi, ca eutanasierea maidanezilor va incepe dupa publicarea legii in Monitorul Oficial. La polul opus, reprezentantii ONG-urilor anunta ca vor face plangeri penale impotriva celor care eutanasiaza caini sanatosi. continuă pe Adevărul

ASPA anunata eutanasierea, ONG-urile ameninta cu plangeri penale

Razvan Bancescu, coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Protectia si Supravegherea Animalelor ASPA) a declarat, joi, ca eutanasierea maidanezilor va incepe dupa publicarea legii in Monitorul Oficial. La polul opus, reprezentantii ONG-urilor anunta ca vor face plangeri penale impotriva celor care eutanasiaza caini sanatosi.

Sorin Oprescu: Astept ca ONG-urile sa vina sa adopte caini si sa aiba grija de ei, nu ...

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face un apel catre ONG-uri sa vina sa adopte cainii din adaposturile ASPA. Primarul spune ca adoptiile se pot face gratuit. Am propus astazi, in sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ca ONG-urile care vor sa131; adopte caini fara131; detinator din adaposturile ASPA sa nu mai plateasca taxa131; de adoptie. Hotararea a fost adoptata131; prin vot de majoritatea consilierilor, scrie primarul Capitalei pe pagina oficiala de .

ONG-urile din Capitala nu vor fi nevoite sa mai plateasca niciun leu pentru cainii fara stapan

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, in sedinta de joi, un proiect de hotarare care prevede scoaterea taxei de adoptie pentru ONG-urile din Bucuresti, in contextul promulgarii Legii privind eutanasierea.

Taxa de 150 lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de 100 de caini a fost eliminata

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, in sedinta de joi, un proiect de hotarare care prevede scoaterea taxei de adoptie pentru ONG-urile din Bucuresti. Astfel, asociatiile pot adopta cati caini.

Taxa de 150 lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata

Taxa de 150 de lei pe care trebuiau sa o plateasca ONG-urile pentru fiecare caine in plus daca adoptau mai mult de o suta de caini a fost abrogata joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Seful Comisiei SIE din Parlament: ONG-urile lui Soros sunt catalizatorul din Piata Universitatii. Finantarile, un pericol pentru siguranta nationala

ONG-urile din Romania finantate de omul de afaceri George Soros sunt catalizatorul protestelor din Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana. Declaratia a a fost facut de Mihaita Calimente, seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )