Libnet.ro
UNICEF

18:00

De astazi, cetatenii moldoveni pot circula fara viza in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De astazi, cetatenii moldoveni pot circula fara viza in Romania

Incepand de astazi, cetatenii Republicii Moldova titulari de pasapoarte biometrice pot intra in Romania si ramane pe teritoriul tarii, fara a avea obligatia de a detine viza, pentru sederi a caror durata totala nu depaseste 90 de zile, in cursul oricarei perioade de 180 de zile, informeaza IGPF. continuă pe Ziarul Bursa

Zi ISTORICA pentru Republica Moldova. De astazi cetatenii moldoveni pot calatori FARA VIZA

Incepand de astazi, cetatenii Republicii Moldova care detin pasapoarte biometrice pot circula fara viza in spatiul Schengen si in Romania. Exista insa mai multe conditii pe care trebuie sa le.

Moldovenii pot circula fara viza in Uniunea Europeana incepand de luni

Cetatenii moldoveni care au pasapoarte biometrice pot circula fara vize in tarile UE incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat deja in cautarea unui loc de munca, potrivit unui comentariu AFP.

Moldovenii, prea putin entuziasmati ca pot circula fara vize in UE

Moldovenii pot circula fara vize in Spatiul Schengen incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana UE) nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat deja in cautarea unui loc de munca, relateaza AFP .

Cetatenii moldoveni trec fara viza in Romania! Masura a intrat in vigoare de astazi

Incepand de astazi, cetatenii din Republica Moldova pot calatori in Uniunea Europeana fara viza. Primii basarabeni care au beneficiat de aceasta facilitatea au intrat luni dimineata in judetul Botosani. Acestia pot sta in Romania fara viza maxim trei luni de zile.

Ponta se intalneste cu Leanca pentru a marca eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni

Prim-ministrul Victor Ponta se va afla intalni, marti, cu prim-ministrul din Republica Moldova, Iurie Leanca, pentru a marca eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni.

Cetatenii moldoveni cu pasapoarte biometrice pot calatori in Romania fara viza, de maine

Cetatenii Republicii Moldova titulari de pasapoarte biometrice pot intra in Romania si ramane pe teritoriul tarii, incepand de maine, fara a avea obligatia de a detine viza, pentru sederi a caror durata totala nu depaseste 90 de zile, in cursul oricarei perioade de 180 de zile, informeaza IGPF.

Mesajul lui Titus Corlatean catre cetatenii moldoveni: Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!

Ministrul de Externe, Titus Corlatean i-a felicitat pe cetatenii din Republica Moldova, urandu-le, Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!, dat fiind ca incepand de luni acestia vor putea circula fara vize in Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )