Libnet.ro
UNICEF

20:30

Moldovenii pot circula fara viza in Uniunea Europeana incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Moldovenii pot circula fara viza in Uniunea Europeana incepand de luni

Cetatenii moldoveni care au pasapoarte biometrice pot circula fara vize in tarile UE incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat deja in cautarea unui loc de munca, potrivit unui comentariu AFP. continuă pe Hotnews

Moldovenii, prea putin entuziasmati ca pot circula fara vize in UE

Moldovenii pot circula fara vize in Spatiul Schengen incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana UE) nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat deja in cautarea unui loc de munca, relateaza AFP .

Reuters: Uniunea Europeana are in vedere interzicerea tranzactiilor cu bancile din Crimeea

Uniunea Europeana ar putea interzice tranzactiile cu institutiile financiare din Crimeea, ca raspuns la anexarea peninsulei ucrainene de catre Federatia Rusa, se arata intr-un document al UE obtinut de agentia Reuters.

Serghei Lavrov: Uniunea Europeana si Statele Unite au incercat sa puna in aplicare o revolutie colorata in Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat, joi, Uniunea Europeana si Satele Unite, ca au incercat sa efectueze o operatiunea neconstitutionala de schimbare a regimului in Ucraina, relateaza RIA.

AFP: Pasul Republicii Moldova spre UE nu provoaca prea mult entuziasm

Moldovenii pot circula fara vize in Spatiul Schengen incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana UE) nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat.

Cetatenii moldoveni cu pasapoarte biometrice pot calatori in Romania fara viza, de maine

Cetatenii Republicii Moldova titulari de pasapoarte biometrice pot intra in Romania si ramane pe teritoriul tarii, incepand de maine, fara a avea obligatia de a detine viza, pentru sederi a caror durata totala nu depaseste 90 de zile, in cursul oricarei perioade de 180 de zile, informeaza IGPF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )