Libnet.ro
UNICEF

22:30

Serghei Lavrov: Uniunea Europeana si Statele Unite au incercat sa puna in aplicare o revolutie colorata in Ucraina

B1 B1,
Serghei Lavrov: Uniunea Europeana si Statele Unite au incercat sa puna in aplicare o revolutie colorata in Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat, joi, Uniunea Europeana si Satele Unite, ca au incercat sa efectueze o operatiunea neconstitutionala de schimbare a regimului in Ucraina, relateaza RIA. continuă pe B1

Serghei Lavrov: Ucraina este folosita ca pion in jocul geopolitic impotriva Rusiei

Moscova a acuzat joi Statele Unite si Uniunea Europeana ca au incercat sa provoace o revolutie in Ucraina si ca folosesc Kievul drept un pion in jocul geopolitic impotriva Rusiei, potrivit AFP.

Serghei Lavrov: Fotografiile dezvaluite de SUA privind prezenta unor militari rusi in Ucraina sunt trucate

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a afirmat, miercuri, ca fotografiile dezvaluite de Statele Unite cu privire la prezenta unor militari rusi in Ucraina sunt trucate. Totodata, ministrul rus de Externe a negat ca ofiteri sau soldati rusi se afla in tara vecina, informeaza AFP.

Serghei Lavrov ameninta ca Rusia va reactiona la fel ca in Georgia in 2008 daca ii sunt atacate interesele in Ucraina si acuza SUA ca dirijeaza actiunile autoritatilor de la Kiev

Rusia va reactiona in Ucraina la fel ca in 2008 in Georgia daca interesele cetatenilor rusi sunt amenintate, a afirmat seful diplomatiei ruse intr-un interviu ce urmeaza sa fie difuzat integral miercuri seara, transmit AFP si Reuters. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a evocat interventia rusa din Georgia si a acuzat Statele Unite ca dirijeaza actiunile autoritatilor ucrainene, intr-un interviu pentru postul de televiziune Russia Today.

Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi asemanator celui din Georgia din 2008

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat, miercuri, ca, in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008, cand a trimis tancuri in.

Uniunea Europeana cere aplicarea rapida a Acordului de la Geneva

Uniunea Europeana a cerut, marti, aplicarea rapida a Acordului de la Geneva pentru detensionarea situatiei din Ucraina, relateaza AFP. Cerem tuturor partilor sa respecte termenii si conditiile Acordului de la.

Statele Unite au reactionat dupa retinerea unui jurnalist american in Ucraina

Statele Unite au reactionat, miercuri, dupa informatiile potrivit carora un jurnalist american a fost retinut in Ucraina de mai multi separatisti pro-rusi, declarandu-se foarte ingrijorate si solicitand.

Statele Unite vor trimite 30 de delfini de lupta pentru a participa la antrenamentele NATO din Marea Neagra

Un numar de 30 de delfini de lupta trimisi de Statele UNite vor participa la antrenamentele NATO din Marea Neagra, relateaza HotNews. Decizia a fost luata in contextul in care armata rusa si-a sporit prezenta.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare menite sa demonstreze solidaritatea tarilor NATO in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene. O companie de 150 de militari, din cadrul Brigazii aeropurtate 173 a armatei americane, stationata in Italia, urmeaza sa ajunga miercuri in Polonia.

Statele Unite vor trimite 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, informeaza AFP, citata de Mediafax. Scopul acestei actiuni este acela de a demonstra solidaritatea.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice. SUAanunta ca fortele armate vor fi trimise pentru exercitii militare menite sa demonstreze.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )