Libnet.ro
UNICEF

22:30

Serghei Lavrov: Fotografiile dezvaluite de SUA privind prezenta unor militari rusi in Ucraina sunt trucate

Adevărul Adevărul,
Serghei Lavrov: Fotografiile dezvaluite de SUA privind prezenta unor militari rusi in Ucraina sunt trucate

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a afirmat, miercuri, ca fotografiile dezvaluite de Statele Unite cu privire la prezenta unor militari rusi in Ucraina sunt trucate. Totodata, ministrul rus de Externe a negat ca ofiteri sau soldati rusi se afla in tara vecina, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Serghei Lavrov ameninta ca Rusia va reactiona la fel ca in Georgia in 2008 daca ii sunt atacate interesele in Ucraina si acuza SUA ca dirijeaza actiunile autoritatilor de la Kiev

Rusia va reactiona in Ucraina la fel ca in 2008 in Georgia daca interesele cetatenilor rusi sunt amenintate, a afirmat seful diplomatiei ruse intr-un interviu ce urmeaza sa fie difuzat integral miercuri seara, transmit AFP si Reuters. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a evocat interventia rusa din Georgia si a acuzat Statele Unite ca dirijeaza actiunile autoritatilor ucrainene, intr-un interviu pentru postul de televiziune Russia Today.

Serghei Lavrov: Uniunea Europeana si Statele Unite au incercat sa puna in aplicare o revolutie colorata in Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat, joi, Uniunea Europeana si Satele Unite, ca au incercat sa efectueze o operatiunea neconstitutionala de schimbare a regimului in Ucraina, relateaza RIA.

Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi asemanator celui din Georgia din 2008

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat, miercuri, ca, in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008, cand a trimis tancuri in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )