Libnet.ro
UNICEF

08:00

Astazi familia Bodnariu se va intalni cu ambasadorul Romaniei la Oslo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astazi familia Bodnariu se va intalni cu ambasadorul Romaniei la Oslo

ACTUALIZARE 14:13 Dan Suciu: Premierul Ciolos si-a manifestat interesul deosebit in legatura cu evolutia cazului Bodnariu Premierul Dacian Ciolos a solicitat astazi sa fie tinut la curent cu promptitudine in legatura cu evolutia cazului Bodnariu, iar partea romana a salutat faptul ca autoritatile norvegiene au acceptat o intalnire, programata pentru miercuri, cu ambasadorul Romaniei la Oslo pe marginea acestui caz, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Sotii Bodnariu si noul lor avocat vor discuta cu ambasadorul Romaniei la Oslo

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, face declaratii de presa marti, la ora 12:30, la Palatul Victoria, pe tema situatiei familiei Bodnariu.

Protest in Piata Victoriei pentru familia Bodnariu

ACTUALIZARE 14:34 Sute de oameni, la un miting de solidaritate cu familia Bodnariu in Timis Cateva sute de persoane din judetele Timis si Arad au protestat in tacere astazi in fata Prefecturii Timis, impotriva abuzurilor Barnevernet institutia protectiei copilului din Norvegia, n. r. ), solidarizandu-se cu familia Marius si Ruth Bodnariu, informeaza surse din presa.

Manifestatie la Constanta pentru sustinerea lui Marius si Ruth, parintii lasati fara copii: Norvegia trebuie sa reintregeasca familia Bodnariu

Penticostalii si evanghelicii din Constanta au protestat sambata, 9 ianuarie, in fata Prefecturii, cerand intregirea familiei Bodnariu, pe care autoritatile din Norvegia au despartit-o de copii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )