Libnet.ro
UNICEF

10:00

Astazi sunt indexate mai multe categorii de pensii in Moldova

Adevărul Adevărul,
Astazi sunt indexate mai multe categorii de pensii in Moldova

Mai multe categorii de pensii sunt indexate la 1 aprilie cu 6,45%. Marimea minima a pensiei pentru limita de varsta va constitui astfel 798,33 lei pentru lucratorii din economia nationala si 710,72 lei pentru cei din agricultura. Marimea medie a pensiei va fi de 1116,75 lei, anunta Casa Nationala de Asigurari Sociale. continuă pe Adevărul

Moldova si Romania au semnat astazi mai multe acorduri de cooperare bilaterala

Mai multe acorduri de coperare au fost semnate la cea de-a doua sesiune a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova Romania, in domenii precum retransmiterea radiodifuzorilor din ambele state, siguranta alimentelor si colaborarea in domeniul justitiei.

Studiu: Aplicatiile de Android sunt mult mai stabile decat cele de iOS

Chiar daca fiecare are propria sa opinie pe marginea unui telefon sau a unei platforme, un studiu clasifica aplicatiile de Android mai stabile decat cele de iOS. Aproximativ un miliard de aplicatii de iOS si Android au fost avute in vedere de cei de la Crittercism pentru a ajunge la concluziile prezentate mai jos. Acesta este un studiu exhaustiv, realizat pe parcursul mai multor ani. Vizeaza mai multe versiuni de Android si iOS si se leaga exclusiv de stabilitatea aplicatiilor [].

Perchezitii la mai multe firme media detinute de Adrian Sarbu. Pro TV: Compania nu este sub investigatie (VIDEO)

Evaziune fiscala de aproape 5 milioane si jumatate de lei la firme detinute de Adrian Sarbu. Peste 100 de politisti au descins marti la mai multe sociatati comericale, dupa ce au existat indicii clare ca.

Doar 91 de locuri de munca vacante in aceasta saptamana. Cele mai multe sanse de angajare le au confectionerele

Femeile cu o calificare in confectii au cele mai multe sanse de nahajare in aceasta saptamana. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi are disponibile pentru someri 91 locuri de munca vacante.

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

Moldova a inregistrat progrese in parcursul sau european, dar are restante la mai multe capitole

In anul 2013, Moldova a inregistrat progrese semnificative in parcursul sau european, parafand Acordul de Asociere la Vilnius si aproband regimul liberalizat de vize cu UE, insa are restante la capitolul reglementarii transnistrene si a luptei cu coruptia. Sunt rezultatele Raportului de Progres al tarii in cadrul Politicii Europene de Vecinatate pentru anul trecut.

Ponta: USL se va REFACE dupa alegerile din mai, cand PDL-PMP vor lua mai multe voturi ca PNL

Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele pui ale lui Traian Basescu, PDL-PMP, vor obtine impreuna mai multe.

Trei adolescenti, dupa gratii pentru mai multe spargeri

Doi tineri din comuna Deveselu care nu au implinit inca varsta majoratului, alaturi de un altul de 18 ani din comuna Gradinile, judetul Olt, au ajuns dupa gratii, incepand de luni 31 martie, dupa ce au fost identificati ca fiind autorii mai multor spargeri savarsite in acest an. Actiunile celor trei tineri s-au soldat cu pagube in randul unor firme din orasul Caracal.

Perchezitii la mai multe societati comerciale din Bucuresti si Ilfov: Trustul MediaPro, suspectat de evaziune fiscala

Politistii efectueaza, marti dimineata, 28 de perchezitii la locuintele mai multor persoane si la sediul unor societati comerciale, suspecte de infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. Astfel, 2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )