Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce ne asteapta anul viitor in materie de fiscalitate: Cele mai importante modificari fiscale care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014

Hotnews Hotnews,
 Ce ne asteapta anul viitor in materie de fiscalitate: Cele mai importante modificari fiscale care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014

De la 1 ianuarie 2014 vor intra in vigoare o serie de schimbari ale legislatiei fiscale de care e bine sa tinem seama. Majoritatea dintre acestea sunt de natura inaspririi poverii fiscale atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru persoanele fizice. HotNews a facut un sumar al celor mai importante schimbari de natura fiscala care vor deveni operationale incepand din prima zi a anului viitor. De la trecerea la sistemul optional a TVA la incasare, la noile impozite privind constructiile speciale si pana la modificarea formularelor 208 si 209 utilizate pentru declararea impozitului la vanzarile de imobile din patrimoniul personal de catre persoanele fizice, am incercat sa nu omitem nimic din ce este important. continuă pe Hotnews

Ce ne asteapta anul acesta in materie de fiscalitate: Cele mai importante modificari fiscale care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2014

De la 1 ianuarie 2014 vor intra in vigoare o serie de schimbari ale legislatiei fiscale de care e bine sa tinem seama. Majoritatea dintre acestea sunt de natura inaspririi poverii fiscale atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru persoanele fizice. HotNews a facut un sumar al celor mai importante schimbari de natura fiscala care au devenit operationale incepand din prima zi a anului 2014. De la trecerea la sistemul optional a TVA la incasare, la noile impozite privind constructiile speciale si pana la modificarea formularelor 208 si 209 utilizate pentru declararea impozitului la vanzarile de imobile din patrimoniul personal de catre persoanele fizice, am incercat sa nu omitem nimic din ce este important.

Cele mai importante modificari fiscale in vigoare de la 1 ianuarie 2014

De la 1 ianuarie 2014 vor intra in vigoare o serie de schimbari ale legislatiei fiscale de care e bine sa tinem seama. Majoritatea dintre acestea sunt de natura inaspririi poverii fiscale atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru persoanele fizice. HotNews a facut un sumar al celor mai importante schimbari de natura fiscala care vor deveni operationale incepand din prima zi a anului viitor. De la trecerea la sistemul optional a TVA la incasare, la noile impozite privind constructiile speciale si pana la modificarea formularelor 208 si 209 utilizate pentru declararea impozitului la vanzarile de imobile din patrimoniul personal de catre persoanele fizice, am incercat sa nu omitem nimic din ce este important.

Cele mai importante tendinte in televiziune in 2014

Dezvoltarea de noi canale, platforme, dispozitive si experiente, faptul ca jucatorii din media si divertisment vor avea nevoie de noi metode de masurare a comportamentului de vizionare, dar si o mai multa mobilitate si o mai buna adaptare a.

Cele mai importante 13 evenimente in eCommerce din 2013

Intrarea hipermarket-urilor in zona de livrari online, cea mai mare editie Black Friday de pana acum si tranzactia Avangate sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente in comertul online din Romania, in 2013. Vezi in slide-urile urmatoare.

Top cele mai bune domenii de investitii in 2014, in Romania.

In 2014, agricultura, IT-ul si externalizarea serviciilor vor fi principalele domenii de interes pentru investitorii straini in Romania, potrivit specilistilor Accace, una dintre principalele companii de consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. Dintre domeniile de interes de anul viitor, agricultura va atrage cele mai multe investitii. Principalul argument pentru agricultura este interesul major al fondurilor de investitii straine pentru cumpararea de terenuri si ferme, dar si .

Ion Tiriac: Anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar criza nu s-a sfarsit

Omul de afaceri Ion Tiriac apreciaza ca anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar nu vor fi inregistrate cresteri spectaculoase, in conditiile in care criza mondiala nu s-a incheiat deocamdata.

Ion Tiriac: Anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar criza nu s-a sfarsit.

Omul de afaceri Ion Tiriac apreciaza ca anul viitor va fi mai bun decat 2013, dar nu vor fi inregistrate cresteri spectaculoase, in conditiile in care criza mondiala nu s-a incheiat deocamdata. Dupa parerea mea vom avea un an mai bun ca 2013. Sa nu ne asteptam la 6,7,8,9 10% ca inainte. Avem posibilitatile pe care le avem. Din pacate exportam numai ceea ce putem, si e destul de putin, comparandu-ne cu Cehia, Slovacia si toti ceilalti, in special la industria automobilistica. Ceea ce .

Romania va folosi de anul viitor doar energie hidro si nucleara.

Populatia va fi alimentata de anul viitor, in regim reglementat, doar cu energie produsa de Nuclearelectrica SNN) si Hidroelectrica, informeaza Mediafax. Hidroelectrica si Nuclearelectrica s-au calificat in baza unei metodologii. Daca un producator termo sau unul regenerabil ar fi avut preturi mai bune ar fi intrat si ei, a declarat Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energie ANRE). Conform lui Calota, anul viitor piata reglementata va .

Populatia va consuma de anul viitor doar energie hidro si nucleara

Populatia va fi alimentata incepand cu anul viitor, in regim reglementat, doar cu energie produsa de Nuclearelectrica siHidroelectrica. Din acest segment sunt exclusi producatorii de energie in.

E hotarat: Anul viitor platim 4.056 de lei pentru polita medicala

Polita de asigurare medicala obligatorie, pentru persoanele neangajate oficial in campul muncii, va costa in anul viitor 4056 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )