Libnet.ro
UNICEF

09:30

Populatia va consuma de anul viitor doar energie hidro si nucleara

B1 B1,
Populatia va consuma de anul viitor doar energie hidro si nucleara

Populatia va fi alimentata incepand cu anul viitor, in regim reglementat, doar cu energie produsa de Nuclearelectrica siHidroelectrica. Din acest segment sunt exclusi producatorii de energie in. continuă pe B1

Populatia va consuma de anul viitor doar energie hidro si nucleara

Populatia va fi alimentata de anul viitor, in regim reglementat, doar cu energie produsa de Nuclearelectrica SNN) si Hidroelectrica, din acest segement fiind exclusi producatorii de energie in termocentrale si cei in unitati regenerabile.

E hotarat: Anul viitor platim 4.056 de lei pentru polita medicala

Polita de asigurare medicala obligatorie, pentru persoanele neangajate oficial in campul muncii, va costa in anul viitor 4056 de lei.

Mindrutescu, Oracle Romania: Anul viitor va fi unul de referinta pentru sistemele IT din sectorul public

Anul viitor va fi unul de referinta pentru solutiile informatice din sectorul public deoarece va creste interoperabilitatea intre sisteme pentru a imbunatati serviciile pentru cetateni, a declarat pentru Wall-Street. ro, Sorin Mindrutescu, directorul.

Remi Vrignaud, Allianz-Tiriac Asigurari: Anul viitor, piata va creste cu pana la 5%

Piata asigurarilor va creste cu 2-5% anul viitor, a declarat, ieri, Remi Vrignaud, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari.

Jakobsen, Saxo Bank: Anul viitor, o schimbare este mai necesara ca oricand

Anul 2014 ar putea si ar trebui sa fie anul in care mandatul pentru schimbare devine nu doar necesar, ci si implementat, considera Steen Jakobsen, economist sef al Saxo Bank.

Basescu: Am promulgat bugetul de stat pentru anul viitor

Update 17:33 Basescu: Nu se rupe USL-ul. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti Presdintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Uniunea Social-Liberala nu se va destrama, precizand ca PSD si PNL doar se sicaneaza.

Marc Anthony ar putea concerta pentru prima data in Romania, anul viitor

Cantaretul Marc Anthony ar putea sustine primul concert in Romania, cel mai probabil in primavara anului viitor, dupa cum informeaza reprezentantii vreaubilet. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )