Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aston Martin recheama in service 75% dintre masini din cauza unei chinezarii.

România Liberă România Liberă,
Aston Martin recheama in service 75% dintre masini din cauza unei chinezarii.

Britanicii de la Aston Martin au primit o lovitura de proportii dupa ce au fost nevoiti sa cheme in service nu mai putin de 75% dintre masinile produse in ultimii sapte ani, in total fiind vorba despre 17. 590 masini. Actiunea s-a lasat cu urmari, in conditiile in care piesa furnizata de catre o companie chinezeasca era contrafacuta, conform ANE. Pericolul este reprezentat de bratul pedalei de acceleratie care se poate rupe. Aston Martin a rechemat in service de mai multe ori, in ultima . continuă pe România Liberă

Uluitor, Aston Martin recheama in service 75% dintre masini din cauza unei ...

Britanicii de la Aston Martin au primit o lovitura de proportii dupa ce au fost nevoiti sa cheme in service nu mai putin de 75% dintre masinile produse in ultimii sapte ani, in total fiind vorba despre 17. 590 masini. Actiunea s-a lasat cu urmari, in conditiile in care piesa furnizata de catre o companie chinezeasca era contrafacuta, conform ANE. Pericolul este reprezentat de bratul pedalei de acceleratie care se poate rupe. Aston Martin a rechemat in service de mai multe ori, in ultima .

Aston Martin cheama in service 3 din 4 masini

Aston Martin va rechema in service peste 17. 000 de automobile, echivalentul a trei din patru masini asamblate de companie in ultimii sase ani, pentru a inlocui o piesa posibil defecta produsa de un furnizor chinez, transmite Wall Street Journal.

Aston Martin cheama in service peste 17.000 de masini, pentru a inlocui o piesa produsa in China

Aston Martin va rechema in service peste 17. 000 de automobile pentru a inlocui o piesa posibil defecta produsa de un furnizor chinez. Producatorul de automobile sport a anuntat ca piesa respectiva - bratul.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )