Libnet.ro
UNICEF

16:00

Astra Asigurari i-a asigurat lui Adamescu o scadere de 30% a veniturilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Astra Asigurari i-a asigurat lui Adamescu o scadere de 30% a veniturilor

Astra Asigurari, detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, aflata sub administrare speciala, a avut in primele noua luni ale anului trecut venituri din prime brute subscrise de 555,22 milioane lei, in scadere cu 30,8% fata de aceeasi perioada a anului. continuă pe Wall-Street Ro

Astra Asigurari: Venituri de 555 milioane lei si profit de 55 milioane lei in primele noua luni din 2014

Astra Asigurari, companie aflata in administrare speciala, a inregistrat venituri din subscrierea de polite de asigurare de 555 milioane lei si un profit de 55 milioane lei, a anuntat joi KPMG Advisory, administratorul special al asiguratorului. In prezent, Astra se afla in curs de finalizare a formalitatilor legale de inregistrare a operatiunii de majorare a capitalului social din luna octombrie 2014, imediat dupa finalizarea acestei etape urmand sa demareze a doua operatiune de majorare de capital. Majorarea capitalului social cu 490 milioane de lei, in mai multe etape, este una din masurile care urmeaza a fi luate pentru redresarea activitatii Astra Asigurari.

Astra Asigurari, profit de 55 milioane lei la 9 luni

Compania Astra Asigurari a inregistrat, in primele noua luni din 2014, venituri de 555 milioane lei din subscrierea de polite de asigurare si un profit de 55 milioane lei, conform informatiilor financiare publicate ieri si trimise astazi redactiei, intr-un comunicat.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )